DO1Q5406

Har du husket å melde deg på utstillerforum 20.mars?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg jobber med å øke muligheten for suksess for alle utstillere. I den anledning har vi sendt ut invitasjon til et nytt utstillerforum onsdag 20.mars på Norges varemesse på Lillestrøm.
På vårt utstillerforum får du innblikk i siste nytt fra Bygg Reis Deg og hva du bør prioritere på dette stadiet. Vi legger opp til en presentasjon i plenum før man går innom 4 ulike stands hvor du får direkte dialog med de ulike samarbeidspartnerne våre:

  1. Norges varemesse, her får du all praktisk og teknisk informasjon fra Norges Varemesse.
  2. Medvind, her kan du komme med innspill til seminarer som kan bidra til å markedsføre din stand eller din varekategori.
  3. Byggemappen, her kan du få informasjon om hvordan du får oversikt over all informasjonsflyt knyttet til standen.
  4. Digital Mediepartner, her får du innblikk i markedsplanen og hvordan du kan promotere din egen registreringskode i tillegg til at du kan komme med tips om hva du har tenkt å gjøre på din stand som vi kan bruke i markedsføringen av messen.

 
For at flest mulig skal ha anledning til å komme har vi satt opp to ulike tidspunkt den 20.mars i møtelokalene til Norges Varemesse. Bruk administrasjonsinngangen ved inngang øst.
Den ene møtet går fra 10.00 – 12.00 og det andre gjennomføres fra 13.00 -15.00. Deltagelsen er gratis.
Meld deg her: Påmelding til utstillerforum 20.mars 2019

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.