Helly Hansen

Har du husket å bestille profilklær til messeteamet ditt?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Når man skal vise seg frem som et lag er det viktig å ha like drakter. Derfor tok vi turen til Proffklær AS på Brobekk i Oslo for å finne klær til de som skal representere vårt vertskapsteam under årets Bygg Reis Deg. Der traff vi Sven Erik Korsnes, som tok godt imot oss. Han viste stolt frem kolleksjonen til vår samarbeidspartner, Helly Hansen Workwear  og forklarte om den gode kvaliteten han opplever med produktene. I anledning vårt besøk ble vi enige om at han ønsker å gi alle våre utstillere et ekstra godt messetilbud på profilert standtøy. Så hvis du ikke har kjøpt inn det du skal ennå kan du ta kontakt med Sven Erik Korsnes i butikken eller Thomas Schie på thomas@proffklaer.no eller 41661416.

Da vil du få messepriser på Helly Hansen Workwear produkter som polo skjorter, t-skjorter, fleece, gensere, jakker, sko eller «pentøy» som «blåskjorter» og ullgensere fra andre merkevare leverandører. De kan også være behjelpelig med logotrykk og brodering.
 
 

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.