2018-02_GLAVA_Hanøytangen

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien og i den anledning har vi gleden av å presentere noen av dem her. Fellesnevneren er at det er solide produkter som tåler kulda. Hvem av dem som er best skal ikke vi si noe om, men vi gleder oss til å studere de nærmere under årets messe i 20. – 23. oktober.

Bosch Power Tools

(https://www.bosch-professional.com/no/no/handverk-industri-101271-ocs-c/)

Bosch utvikler innovative elektroverktøy av høy kvalitet som garantert produserer profesjonelle resultater innen alle håndverksfelter. Verktøyene er pålitelige, kraftige og robuste, oppfyller de strengeste kravene og gjør jobben lettere. Bosch trådløse verktøy utmerker seg spesielt på grunn av lang levetid, høy ytelseskapasitet og meget lang batteritid.

Hikoki Power Tools

(https://hikoki-multivolt.no/batteriet-er-kjernen-i-fremtidens-verktoy/)

HIKOKI sin nye MULTI VOLT batteriplattform er utviklet med tanke på fleksibilitet for håndverkeren, forutsigbarhet i driften og kostnadseffektivitet for bedriften. Lik størrelse, vekt og utforming gir maksimal fleksibilitet mellom de forskjellige spenningstypene.

Makita

(https://www.makita.no/)

Makita tilbyr produkter av høy kvalitet og tjenester som hjelper deg å nå dine mål ved å gjøre arbeid morsomt og enkelt. Makita leverer elektroverktøy, tilbehør og relaterte tjenester til en rekke kunder, hovedsakelig innen bygg- og industri, og til forbrukere.

Milwaukee

(https://no.milwaukeetool.eu/)

Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger.

DEWALT

https://www.dewalt.no/powertools/

I over 90 år har DEWALT vært kjent for å designe, konstruere og produsere robuste industrimaskiner. I 1923 oppfant Raymond DEWALT radialarmsagen som i flere tiår var målestokk for kvalitet og nøyaktighet. Det var starten for et godt og vedvarende rykte blandt håndverkere: styrke, holdbarhet, nøyaktighet og pålitelighet. Dette ble DEWALT-navnets varemerke.

FEIN (Charlie Storm Messel AS)

http://www.csmessel.no/products/products.htm

Charlie Storm Messel AS er et familie-eid selskap som har importert elektroverktøy i over 45 år.

I disse årene har vi blant annet vært den tyske elektroverktøyprodusenten
FEINs representant i Norge.

Nesten like lenge har vi importert Dräco platesakser for ventilasjonsbransjen.

FEIN ble grunnlagt i 1867 og oppfant i 1895 den første elektriske håndholdte bormaskinen. Siden er blant annet den velkjente «FEIN-kuttern’n» kommet, og vi er i dag den ledende leverandøren av oscillerende maskiner og tilbehør.

FEIN er eksperten når det kommer til profesjonelt og ekstremt pålitelige elektroverktøy med spesielle anvendelsesløsninger innen bygg og metallindustri.

Foto: Glava

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.