ByggReisDeg2015_Oversikt-hall-D

Hallene fylles med ambisiøse utstillere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg har selvfølgelig ambisjoner om å utvikle tidenes beste messe i 2019. I den anledning har vi startet rekordtidlig med forberedelsene og i forrige uke presenterte vi våre konseptuelle ideer for styret. Her informerte vi også om at vi på nåværende tidspunkt har fylt opp mer enn 60% av arealet og at det ligger an til å bli en messe med svært mange ambisiøse utstillere, som allerede er igang med planleggingen. 
Konseptet for 2019 skal bygge videre på fokusområdene «bærekraft» og «digitalisering». Disse teamene henger tett sammen, fordi uten gode digitale verktøy klarer vi ikke å bli verdens mest bærekraftige bygg, anlegg og eiendomsnæring. Vi skal etablere en egen hall (A1)  med en stor «Digital arena» hvor alle utstillere som kan levere de verktøy man trenger for å ligge i forkant av utviklingen og ta i bruk de mest effektive arbeidsmetodene kan få presentere seg.
Dersom din bedrift ønsker å delta på det som ligger an til å bli tidenes beste Bygg Reis Deg, er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon 23 11 44 90. De som har bestemt seg for å bli med kan gå inn på vår nettside og registrere sin bestilling i vår påmeldingsmodul. Da vil du motta en ordrebekreftelse og et forslag til plassering under den kategorien du representerer.

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.