H.K.H Kronprins Haakon besøkte Bygg Reis Deg

H.K.H Kronprins Haakon besøkte Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

H.K.H. Kronprins Haakon besøkte Bygg Reis Deg onsdag 18. oktober, som blir arrangert for 27. gang på Norges Varemesse, Lillestrøm denne uken. Lunsj med politikere og næringslivsledere sto på agendaen og en omvisning i samtlige haller på Bygg Reis Deg. Kronprinsen besøkte også flere stander som representerer fremtiden for Norsk byggenæring.
Det er ikke hver dag Kronprinsen overveier svennerprøven. Rundturen igjennom messehallene startet med et besøk hos Rørentreprenørene Norge hvor fem lærlinger jobbet på spreng. Kronprins Haakon snakket med alle fem som deltok i rørlegger-NM, der vinneren av konkurransen blir kåret lørdag 21. oktober.
Vinneren av innovasjonsprisen HeatWork med produktet CliWi, fikk også et personlig møte med Kronprinsen hvor det gjeve trofeet ble et samtalepunkt. Turen gikk videre til den norske industribedriften Glava som fikk presentert sine isolasjonsløsninger.
På Bygg Reis Deg kan vi se at digitalisering blir en stor del av fremtiden til norsk byggenæring. Hos Maxbo fikk Kronprinsen utlevert en iPad som demonstrerte hvordan bygg, hus og prosjekter vil se ut før byggeprosessen har startet, gjennom kunstig virkelighet. Med kunstig virkelighet blir det lettere å forstå skalaer av et byggeprosjekt, hvor presist det kan bli og hvilken nytte det kan ha i framtiden.
H.K.H. Kronprins Haakon fikk oppleve et nærbilde av digitalisering i byggenæringen på sitt siste stopp hos Digital Arena. Der ble blant annet en digital byggeplass presentert, som viser hvordan bygg planlegges og testes i den minste detalj, før selve bygningen startes.
Kronprinsen var tydelig nysgjerrig på hvilke digitale og bærekraftige nyheter som finnes og viste at han setter pris på den jobben byggenæringen bidrar med. Bygg Reis Deg takker for besøket!
 
 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.