sparebank1-grønt-skifte-1440x810

GRØNN FINANSIERING av private og profesjonelle prosjekter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg kan presentere mange gode og miljøvennlige løsninger både til private og offentlige bygg og boliger. Nå sørger vi for at du får gode råd til finansiering av disse tiltakene også. På vår hovedscene i hall A kan du høre hvordan Sparebank 1 Hallingdal Valdres, kan tilby rimelige lån for de som velger mer miljøvennlige løsninger gjennom hele byggeprosessen, fra tidlig konseptfase til salg, sluttbrukere og rehabilitering/tiltak på eksisterende bygningsmasse. Foredragene går onsdag, torsdag og fredag kl 17:30 – 18:30 i hall A.
Se programmet på scene 1: Program på Det Norske Byggemøtet 2019

Vi gir oss aldri på miljø!

Posted by SpareBank 1 Hallingdal Valdres on Tuesday, June 4, 2019

 

Flere nyheter

Våre drømme forsider

Våre Byggstemmer har i sommer- og høst blitt intervjuet om fremtidsutsiktene for byggenæringen. I den anledning har vi spurt dem om hvilken drømmeforside hver enkelt

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.