Gratis billetter til Bygg Reis Deg 16.-19. oktober 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Velkommen til Bygg Reis Deg 2019

Møteplassen for alle bransjer i byggenæringen, og forbrukere som ønsker å få et glimt av fremtiden innen bolig, bygg og anlegg.
 

  GRATIS BILLETTER TIL BYGG REIS DEG 

 
Bygg Reis Deg øker for hvert år, og i år har vi utvidet messeområdet pga større etterspørsel.
På årets Bygg Reis Deg kan du møte over 500 utstillere som viser det siste innen innen materialvalg, smarte digitale løsninger som øker samhandlingen for hele byggeprosjektet, og ikke minst mange bærekraftige løsninger som gagner alle i norsk byggenæring.
På Bygg Reis Deg finner du også mange relevante seminarer, her kan du møte innovative leverandører og produsenter som viser deg det siste deres bransje har å by på.
Få nytt kunnskap og ikke minst få nye forretningsforbindelser på Bygg Reis Deg 2019.
Messen går fra 16. – 19. oktober på Norges Varemesse på Lillestrøm.
Gå ikke glipp av årets største messe for bygg, bolig og anlegg!

  FÅ GRATIS BILLETTER HER

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.