Mapeis stand på Bygg Reis Deg 2017

God planlegging øker sjansen for suksess

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I min tid i Norges Skiskytterforbund og Norges Håndballforbund lærte jeg at idrettsutøvere jobber med kontinuerlig utvikling over tid for å forberede seg best mulig og øke sjansen for suksess når det virkelig gjelder. 
Slik er det også i næringslivet, men det er kanskje flere konkurranser og mindre tid for trening og planlegging enn vi kunne ønske oss. Derfor er det nyttig informasjon at våre utstillere ønsker å bestille tidlig for å komme raskt i gang med planleggingen. Det vitner om at våre utstillere er ambisiøse, utviklingsorienterte og ønsker å prestere optimalt de dagene messen arrangeres.
Peter Fekete i Mapei er en av de som allerede har meldt seg som utstiller for å komme i gang med planleggingen av messen i 2019. For oss er Bygg Reis Deg bransjens møteplass nummer 1, sier Fekete. Mapei ser viktigheten av å være tilstede for å møte våre kunder, presentere nyheter og vise oss frem for byggenæringen. Vi ser også nytten av at våre ansatte kan få økt kompetanse via de ulike seminarene. For å få mest mulig utbytte av investeringen er det å starte planleggingen tidlig, alfa og omega. Vi starter forberedelsene med å definere vårt konsept, tema, budskap og mål med deltagelsen. Så former vi standen slik at vi får kommunisert dette på best mulig måte. Deretter jobber vi med aktiviteter og opplæring av de ansatte slik at vi tiltrekker oss flest mulig kunder til vår stand, avslutter Peter Fekete.  
 
 

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.