Mapeis stand på Bygg Reis Deg 2017

God planlegging øker sjansen for suksess

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg er opptatt av å legge til rette for at våre utstillere og besøkende får mest mulig verdi av sin deltagelse. Derfor har vi fokus på kontinuerlig utvikling og gode forberedelser. Dette øker sjansen for suksess når det virkelig gjelder.


Vi sammenligner ofte prestasjoner i idrett med prestasjoner i næringslivet. Det er mange likheter, men i næringslivet er det kanskje flere konkurranser og mindre tid for trening og planlegging enn vi kunne ønske oss. Derfor er det nyttig informasjon at våre utstillere ønsker å bestille tidlig for å komme raskt i gang med planleggingen. Det vitner om at våre utstillere er ambisiøse, utviklingsorienterte og ønsker å prestere optimalt de dagene messen arrangeres.


Mapei var en av de første som sikret seg plass på Bygg Reis Deg 2020:


Mapei ønsker å delta på Bygg Reis Deg fordi vi anser dette som et av de viktigste møteplassene i bransjen. Her får vi anledning til å vise frem våre overordnende budskap, vår bredde av systemløsninger og vårt innovasjonsarbeide. I tillegg så får vi møtt mange av våre kunder og har tid til gode diskusjoner og samtaler. På Bygg Reis Deg møter vi også potensielle nye kunder og samarbeidspartnere. Bygg Reis Deg er en viktig arena for å vise oss frem, sier Peter Fekete, Marketing Manager i Mapei.

Har din bedrift planer om å delta på neste Bygg Reis Deg 20.-23. oktober i 2021 ? Vi har fortsatt plass til din bedrift!

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.