Mapeis stand på Bygg Reis Deg 2017

God planlegging øker sjansen for suksess

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg er opptatt av å legge til rette for at våre utstillere og besøkende får mest mulig verdi av sin deltagelse. Derfor har vi fokus på kontinuerlig utvikling og gode forberedelser. Dette øker sjansen for suksess når det virkelig gjelder.


Vi sammenligner ofte prestasjoner i idrett med prestasjoner i næringslivet. Det er mange likheter, men i næringslivet er det kanskje flere konkurranser og mindre tid for trening og planlegging enn vi kunne ønske oss. Derfor er det nyttig informasjon at våre utstillere ønsker å bestille tidlig for å komme raskt i gang med planleggingen. Det vitner om at våre utstillere er ambisiøse, utviklingsorienterte og ønsker å prestere optimalt de dagene messen arrangeres.


Mapei var en av de første som sikret seg plass på Bygg Reis Deg 2020:


Mapei ønsker å delta på Bygg Reis Deg fordi vi anser dette som et av de viktigste møteplassene i bransjen. Her får vi anledning til å vise frem våre overordnende budskap, vår bredde av systemløsninger og vårt innovasjonsarbeide. I tillegg så får vi møtt mange av våre kunder og har tid til gode diskusjoner og samtaler. På Bygg Reis Deg møter vi også potensielle nye kunder og samarbeidspartnere. Bygg Reis Deg er en viktig arena for å vise oss frem, sier Peter Fekete, Marketing Manager i Mapei.

Har din bedrift planer om å delta på neste Bygg Reis Deg 20.-23. oktober i 2021 ? Vi har fortsatt plass til din bedrift!

Flere nyheter

Spacemaker vant Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Delta i konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris

Bygg Reis Deg inviterer herved samtlige aktører i norsk byggenæring til å melde seg på konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021. Hensikten med konkurransen er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

LES MER
Fargevalg, gang

Interiørtrendene 2021

Hovedtrekkene for årets interiørtrender handler om å skape et hjem vi liker. Vi vil satse på farger og materialer som gjør oss vel, og som vi derfor lever lenge med.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.