Oversiktsbilde hallene 2015

God påske fra oss i Bygg Reis Deg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

… Og plutselig ble det påske.
Vi har nå brukt det siste året til å evaluere og videreutvikle vårt konsept slik at vi skal kunne presentere nok en Bygg Reis Deg messe av samme topp kvalitet, bare enda bedre.
De siste månedene har vi opplevd økt etterspørsel fra både nye og kjente utstillere. Vi har også gjennomført et utstillerforum hvor vi ga utstillerne våre et innblikk i siste nytt fra Bygg Reis Deg og hva som bør prioriteres på vårstadiet, som vi er i nå.
Sammen med topp motiverte samarbeidspartnere og utstillere har vi skapt et godt fundament som vi skal fortsette å bygge videre på i tiden fremover. Vi er derfor helt sikre på at Bygg Reis Deg 2019 blir en stor suksess og vi gleder oss til dørene åpnes i oktober.
 
Men aller først vil vi gjerne ønske dere alle en riktig god påske! Minner om at vi holder stengt gjennom påsken og er tilbake igjen 23. april.

Flere nyheter

Våre drømme forsider

Våre Byggstemmer har i sommer- og høst blitt intervjuet om fremtidsutsiktene for byggenæringen. I den anledning har vi spurt dem om hvilken drømmeforside hver enkelt

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.