Bilde av Bjørn Glenn Hansen og Gunnar Glavin Nybø

Glass og Fasadeforeningens paviljong i hall B snart utsolgt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det er med glede vi konstanterer at Glass og Fasadeforeningen opplever stor interesse for sin foreningspaviljong «Verdens beste materialer». Nå har de snart fyllt opp de 24 plassene på den 600 m2 store paviljongen. |

Glass og Fasadeforeningen klinket til og lanserte i sommer prosjektet «VERDENS BESTE MATERIALER». Foreningen har reservert en 600 m2 stor paviljong som skal vise frem bransjens faglige bredde for besøkende på Bygg Reis Deg. – Responsen fra våre medlemsbedrifter har vært meget god. Vi er nesten fulltegnet til vår utstilling, sier Bjørn Glenn Hansen.

Paviljongen vil være med å sette en viktig bransje på kartet for byggenæringen sier, Gunnar G. Nybø i Bygg Reis Deg AS. Vi ønsker deres engasjement velkommen og ser frem til å markedsføre deres prosjekt «Verdens beste materialer». Vi tror dette vil øke attraktiviteten til messen og at enda flere vil finne veien til Bygg Reis Deg 20-23 oktober 2021.

Foreningens paviljong er lokalisert i Hall B og 24 medlemsbedrifter er invitert til å ha en egen utstillingsplass og samtidig produktplassering som en del av utformingen av paviljongen. Foreningen vil fylle en innholdsrik informasjonsstand og dessuten legge til rette for mulige pop up foredrag i et «speakers corner».

Ronnie Pedersen produserer vinterhager gjennom selskapet Veranda AS. Han har vært utstiller på Bygg Reis Deg helt siden «Sjølyst-dagene» før 2001 og flere ganger etter at messen ble flyttet til Lillestrøm.

– Dere har hatt pause fra Bygg Reis Deg de siste årene. Hvorfor ønsker dere å være med som utstiller på Glass og Fasadeforeningens paviljong neste år?

– Vår målgruppe er primært bransje- og proffmarkedet, herunder arkitekter, utbyggere og potensielle forhandlere. Som separat utstiller greide vi ikke å nå frem til denne gruppen.  Nå ser vi at konseptet har like mye fokus på både proff- og privatmarkedet. For oss som leverandør blir dette riktig.

– Glass og Fasadeforeningens tilbud om en felles bransjestand ble det avgjørende for at vi tok den endelig beslutningen. Utstillerne representerer hele bredden i faget og vi vil utfylle hverandre. Vi får vist frem hele vårt flotte produktspekter i en helhetlige sammenheng, sier Ronnie Pedersen, daglig leder i Veranda AS.

Følgende utstillere har bestilt plass på Glass og Fasadeforeningens paviljong:

Glassfagkjeden , Pilkington Norway, Hunter Douglas/Vental, Sørbø Industribeslag AS, CG Glass/CG Gruppen, Solskjermingsgruppen AS, Modum Glassindustri AS, Geze, Elverhøy Aluminium og Glass AS, Lamilux Norge , Hydro Building System Sapa, Hydro Building System Wicona, Hydro Building System Sapa Selection, Q-railing Norge, Cosentino Norway, Sagstuen AS, Creo Nordic, Nordic Alutek, Sika Norge AS, Smart Rail Drift AS og Veranda AS.

«Fagdagen» 21. oktober 2021

«Fagdagen» (Glassbransjedagen) er en faglig tradisjonsbærer for foreningen og ble første gang arrangert i forbindelse med Bygg Reis Deg i 1982. Arrangementet er etter hvert blitt en viktig arena for bransjens faglige utvikling, men har også en tydelig målsetting om å pleie det gode fag- og bransjemiljøet.

– Nettopp det å kunne tilby et faglig og sosialt nettverk er viktig. Vårt faglige program vil arrangeres i en egen foredragssal i hall A med plass til 300 gjester 21. oktober 2021. Programmet  skal som vanlig gi vår bransje faglige oppdateringer og inneholde inspirerende foredrag, sier fagansvarlig Per Henning Graff.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.