Bilde av Bjørn Glenn Hansen og Gunnar Glavin Nybø

Glass- og Fasadeforeningen bestiller den største paviljongen på Bygg Reis Deg 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Glass- og fasadeforeningen har i en årrekke arrangert sin egen messe i samme periode som Bygg Reis Deg. Neste år blir det en endring på dette. Glass- og Fasadeforeningen har besluttet å flytte sin messe og fagdag til Bygg Reis Deg. Det innebærer at de har bestilt den største paviljongen på messen på hele 594 kvadratmeter i hall B. Her skal de vise frem det siste nye fra medlemsmassen. I tillegg skal de arrangere en egen fagdag på torsdag 21.oktober i hall A.

– Glass og Fasadeforeningen tar nå et nytt stort steg. Ved å legge konferansen «Fagdagen» til torsdag 21. oktober 2021 og vår fagutstilling til Bygg Reis Deg 2021, får vi muligheten til å eksponere forening, medlemsbedrifter og bransje ut til et bredt publikum. Både proff- og privatmarkedet skal merke vår tilstedeværelse i Hall A og B på Norges Varemesse 20.-23. oktober 2021, sier Bjørn Glenn Hansen, direktør i Glass og Fasadeforeningen.

 Vi er veldig fornøyde med at Glass- og Fasadeforeningen har valgt å flytte sitt arrangement inn til oss sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø. Vi har hele tiden samarbeidet om arrangementene, men nå skal det bli fint å få de under samme tak. Vi tror dette samarbeidet vil berike begge parter og gjøre det enda mer interessant å besøke Bygg Reis Deg. Dette er også en fin måte å få frem fagområdet glass- og fasade og nå nye besøksgrupper. Paviljongen deres blir et blikkfang i hall B og bidrar til å bygge oppunder en viktig kategori på vår utstilling sier Nybø.

Selv om Bygg Reis Deg nå har en dekning på hele 75% er det fortsatt ledig plass til flere slike løsninger. Hadde det vært opp til oss ville vi gjerne hatt flere fagpaviljonger hvor de respektive bedrifts- eller produktgrupper kunne presentert seg og «solgt» seg inn både overfor fremtidige arbeidstagere og overfor beslutningstakere avslutter Nybø.

Bygg Reis Deg samler store deler av verdikjeden og produktkategoriene i en byggeprosess og har som visjon om å være byggenæringens viktigste møteplass. Neste messe arrangeres 20-23 oktober 2021 og forventer mer enn 500 utstillere og 40.000 besøkende.

For mer informasjon ta kontakt med oss på 23 11 44 90 // brd@byggreisdeg.no

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.