glamiTEC på tannklinikken

GlamiTEC bidrar til en inspirerende hverdag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har mange små og store utstillere. En av disse er glamitTEC som holder til på Lillehammer. Vi tok en prat med daglig leder Lars Hanstad for å lære litt mer om selskapet. 
glamiTEC AS er en Lillehammer-bedrift, som har spesialisert seg på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass med trykk og tekstiler. Med markedets ypperste teknologi og til sammen over 60 års erfaring fra relaterte bransjer er vi stolte av å kunne kalle oss Norges ledende bedrift innen produksjon av trykk og objekter laminert i glass sier Hanstad. glamiTEC AS ble etablert i 2009 av Morten Rognhaugen og Lars Hanstad. Bedriften har vokst raskt og i dag er vi et team på 9 medarbeidere. Vi har hatt en fin utvikling med mange lokale kunder. Nå har vi økt vår kapasitet ytterligere og er klare til å dekke større deler av landet. Vi ser at produktene blir godt mottatt og skaper nye og inspirerende rom sier Hanstad. Det har undertegnede selv fått erfare da jeg besøkte min egen tannlege på Colosseum Tannklinikk på Majorstua i Oslo. Der ble jeg møtt med fine laminerte dører og glassflater, som satte meg på helt andre tanker enn et tannlegebesøk. Veggene var levert av glamiTEC.
Med kunnskapen og utstyr som behøves for å oppnå optimal kvalitet og ulike alternativer, ønsker vi å sprenge grenser, se muligheter og være den kreatives forlengede arm. For å markedsføre vår virksomhet er det viktig å delta på møteplasser som Bygg Reis Deg. Der møter vi mange potensielle kunder og får vist frem hvilke muligheter vi har til å utvikle inspirerende rom både privat og i en rekke ulike virksomheter og service institusjoner avslutter Hanstad.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.