glamiTEC på tannklinikken

GlamiTEC bidrar til en inspirerende hverdag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg har mange små og store utstillere. En av disse er glamitTEC som holder til på Lillehammer. Vi tok en prat med daglig leder Lars Hanstad for å lære litt mer om selskapet. 
glamiTEC AS er en Lillehammer-bedrift, som har spesialisert seg på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass med trykk og tekstiler. Med markedets ypperste teknologi og til sammen over 60 års erfaring fra relaterte bransjer er vi stolte av å kunne kalle oss Norges ledende bedrift innen produksjon av trykk og objekter laminert i glass sier Hanstad. glamiTEC AS ble etablert i 2009 av Morten Rognhaugen og Lars Hanstad. Bedriften har vokst raskt og i dag er vi et team på 9 medarbeidere. Vi har hatt en fin utvikling med mange lokale kunder. Nå har vi økt vår kapasitet ytterligere og er klare til å dekke større deler av landet. Vi ser at produktene blir godt mottatt og skaper nye og inspirerende rom sier Hanstad. Det har undertegnede selv fått erfare da jeg besøkte min egen tannlege på Colosseum Tannklinikk på Majorstua i Oslo. Der ble jeg møtt med fine laminerte dører og glassflater, som satte meg på helt andre tanker enn et tannlegebesøk. Veggene var levert av glamiTEC.
Med kunnskapen og utstyr som behøves for å oppnå optimal kvalitet og ulike alternativer, ønsker vi å sprenge grenser, se muligheter og være den kreatives forlengede arm. For å markedsføre vår virksomhet er det viktig å delta på møteplasser som Bygg Reis Deg. Der møter vi mange potensielle kunder og får vist frem hvilke muligheter vi har til å utvikle inspirerende rom både privat og i en rekke ulike virksomheter og service institusjoner avslutter Hanstad.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.