_VB07124

Gladnyhet: Norges Varemesse kan gjenåpnes 27.mai 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det var stor spenning knyttet til dagens pressekonferanse fra Regjeringen (fredag 21.mai). Vi har i lengre tid jobbet for at varemesser skal sammenlignes med øvrig handelsvirksomhet. Gleden var derfor stor når statsminister, Erna Solberg kunne bekrefte at fra og med torsdag 27.mai skal varemesser og midlertidige markeder reguleres som kjøpesentre og ikke som arrangementer.

For oss i Bygg Reis Deg betyr dette at vi kan planlegge for høstens messe med utgangspunkt i at vi har samme regler som ved besøk på et hvilket som helst kjøpesenter i Norge. Vi må selvfølgelig forholde oss til de til enhver tid gjeldende smittevernregler i Lillestrøm Kommune, men vi blir behandlet på lik linje med øvrige handelsvirksomheter. Vi vil nå fortsette vårt arbeid med å forberede vår messe i tett samarbeid med Norges Varemesse og sørge for at vi kan gjennomføre et trygt arrangement. Vi skal legge tilrette for at man kan holde avstand og at de besøkende registrerer seg med nødvendig kontaktinformasjon på en enkel måte. Du kan lese mer om regjeringens reviderte gjenåpningsplan her: Regjeringens gjenåpningsplan

Trygg messe

Vi skal sørge for å gjennomføre en trygg messe både for de besøkende og utstillerne. I den anledning har vi samarbeid med Standard Norge utviklet en veileder for varemesser, handelsmesser og fagmesser etter innspill fra Bransjegruppen for store innendørs arrangementer og Sponsor- og Eventforeningen. Denne veilederen vil bli fortløpende revidert etterhvert som tiden går og vi nærmer oss gjennomføringen av messen. Smittevernlederen finnes her: NHS C19011: Smittevernveiledning for vare- og handelsmesser

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.