Gjør klart – kunden kommer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg er opptatt av god kundeservice. Derfor jobber vi hver dag med å legge til rette for at både utstillere og besøkende skal få mest mulig igjen for sin deltagelse på Bygg Reis Deg 2019.
Nå som sommeren står for tur og mange skal begi seg ut i små eller store byggeprosjekter ønsker jeg å slå et slag for god norsk kundeservice. For hva er det egentlig?
Da jeg jobbet med salgstrening i varehandelen hadde vi alltid fokus på å bli best mulig kjent med kunden. Bry oss. Sørge for at vi forsto deres situasjon, behov og ønsket kundeopplevelse. Det var vår oppgave å sørge for at de lykkes med å realisere sine drømmer. Vi var verdiskaperne. Butikkene skulle være rene og pene og varene ryddig eksponert slik at både kunder og ansatte fant lett frem uten å bruke unødig tid. Vi var de effektive medarbeiderne som skapte bærekraftige team og utvikling.
Slik ønsker jeg at byggenæringen og de ulike aktørene også skal tenke. For hvem er den beste verdiskaperen og miljøarbeideren i norsk byggenæring om det ikke er håndverkeren, som har mulighet til å gi gode råd til private og offentlige utbyggere. Eller den butikkansatte som skal sørge for at forbrukerne får riktig kvalitet og har alt man trenger til rett tid.
Det er disse som skal sørge for at kunden får alternative løsninger av god kvalitet over tid fremfor de raske og billigste løsningene. Sørg for å jobbe raskt og ryddig slik at kunden opplever å få mest mulig bygg for pengene. For da vil du få flere fornøyde kunder både på kort og lang sikt. Så ønsker jeg deg en riktig god sommer og gleder meg til å ønske deg velkommen til Norges største og viktigste møteplass for byggenæringen 16-19 oktober. Gjør klart – kunden kommer!

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.