Tewo Flex lanseres for salg: Eivor Vik, Daglig leder og Head of Design i Made og Henning Thorsen gründer i Tewo er fornøyd med at TewoFlex endelig kan bestilles på nett.

Gjenbrukbare systemvegger klare for salg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Termowood og Made AS lanserte et nytt og bærekraftig konsept for gjenbrukbare innervegger i 2019. Etterspørselen har vært stor og nå er systemet offisielt klart for salg.

Termowood og Made lanserte konseptet Tewo Flex under messen Bygg Reis Deg i 2019. De norskproduserte systemveggene har skapt engasjement i inn og utland og er endelig mulig å bestille via Termowood sin hjemmeside.

– Vi opplever at dette er noe som har vært savnet i eiendomsbransjen og mange har ventet på muligheten til å kunne bestille modulene. Det er derfor gledelig at vi nå endelig har fått produktet lansert på vår hjemmeside, sier Henning Thorsen, gründer av Termowood.

Veggene kan enkelt justeres både opp og ned i størrelse, samt tilpasses ulike takhøyder.

– Konseptet gir kunden en fleksibel kontorinnredning, med mulighet for enkel å de- og re-montering, gjentatte ganger, uten at det går på bekostning av det estetiske eller miljøet, sier Eivor Vik, designer og daglig leder i Made.

Bilde: Befaring KA13
Befaring: Eivor Vik, Dagligleder og Head of Design i Made, foran en av de nyoppførte Tewo Flex veggene i Kristian August gate 13, sammen med Noora Kherzi, prosjektansvarlig i Mad arkitekter.

Designet for demontering
Tewo Flex er utviklet og designet av norske Made AS. Systemveggene er basert på Tewo sitt patenterte byggesystem; med tewo elementer i isolert massivtre.

– Bærekraftig design handler om mer enn materialvalg. Det handler også om å tilrettelegge for ombruk og et sirkulært livsløp, samt et fokus på det estetiske. Det var viktig for oss å ha dette i mente når vi utviklet produktet. Tewo Flex blir produsert i Norge av norsk gran. Veggene er laget av isolert massivtre, som gir en helt annen estetisk kvalitet enn gipsvegger. Et slikt solid materiale tåler godt å bli de- og remontert uten at det forringer sine estetiske og tekniske kvaliteter, forteller Eivor Vik.

Utviklet i samarbeide med kunden
Tidligere i år meldte Entra interessen for modulveggene til det omtalte ombruksprosjektet i Kristian August gate 13 i Oslo. Deretter ble veggene videreutviklet, og særlig tilpasset prosjektet sammen med kunde og prosjektteam.

– Vi er i ferd med å endre fokuset i en hel bransje. Derfor er det viktig for oss å få med oss både kunde og brukere allerede i utviklingsfasen. Våre erfaringer med arbeidet i Kristian August gate, har gitt oss svært verdifull læring. Samarbeidet mellom Entra, Mad arkitekter, Scenario interiørarkitekter og leietaker Spaces har gjort det mulig for oss å optimalisere produktet, avslutter Thorsen.

Tewo Flex er nå klar for markedet og kan bestilles via Tewo sin hjemmeside  www.tewo.no/flex/

Bilde: TewoFlex
TewoFlex: Tewo Flex er et nytt system for fleksible og gjenbrukbare skillevegger, designet for å kunne de- og re-monteres, igjen og igjen.

Om Termowood
Termowood AS er opptatt av å effektivisere byggeprosesser for å håndtere morgensdagens krav i markedet. Tewo byggesystem er basert på isolerte massivtre-elementer som har ført til en ny og unik innovativ løsning for en effektiv og optimal byggemetode. Det modulære byggesystemet er beregnet for alle typer bygninger. Tanken bak alle Termowood sine produkter er det økende fokuset på miljø og energieffektivisering i samfunnet. Selskapet har i flere år arbeidet med å finne løsninger som kan være konkurransedyktig nasjonalt og internasjonalt.

Om Made AS
Made AS utvikler produkter med tanke på høy kvalitet, tidløs design og et sirkulært livsløp, hvor design for ombruk og demontering er i fokus. Selskapet er etablert med formål om å designe produkter tilpasset en større arkitektonisk sammenheng og produktporteføljen spenner vidt fra bygningselementer, norskproduserte lamper i resirkulert papp og det velkjente sykkelstativet MadBike, opprinnelig designet til Mad-bygget i Barcode, Oslo. Selskapet er et datterselskap av Mad AS.

Kontakt
Henning Thorsen, Gründer, Tewo: 922 90 838, e-post: henning@tewo.no
Eivor Vik, designer og daglig leder, Made AS: 922 13 715, e-post: eiv@mad.no

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.