Woodline foldedør Solarlux

Frihet og sikkerhet i ett produkt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bred åpning med maksimal sikkerhet: Glassfoldedøren fra vår utstiller Solarlux oppnår ikke bare motstandsklasse RC2 for aluminiumsvarianten. Også varianten av tre garanterer nå god innbruddssikkerhet i henhold til NS-EN 1627. Den er den første trefoldedøren på markedet som oppnår dette.

Fasadeløsninger med fleksible åpningsmuligheter og store glassflater byr på designfrihet og et boareal med allsidige bruksmuligheter. Samtidig kan det føles som om sikkerheten blir borte. Man har gjerne inntrykket av at store glassruter gir en potensiell innbruddstyv en stor angrepsflate. Dette motbevises av glassfoldedørene fra Solarlux. De forbinder «frihet» og «sikkerhet».

Sertifisert innbruddssikring

Innbruddshemmende elementer med motstandsklasse RC2 undergår manuell innbruddstesting og må motstå et angrep med brekkjern i en angitt tidsperiode. Denne praktiske innbruddstesten sikrer at det ikke finnes svake punkter i konstruksjonen. Woodline er den første trefoldedør på markedet som er sertifisert med RC2-sertifikat i alle disipliner. Glassfoldedøren oppfyller kravene i de høyeste sikkerhetstandarder. Den standard 2-punkts stanglåsen og de mange kombinasjonmulighetene med ulik sikkerhetsteknologi garanterer deg best mulig innbruddssikkerhet.

Woodline foldedør
Solarlux GmbH

Uten kompromisser på design og teknologi

I tillegg utvides systemkomponentene av spesielle tekniske funksjoner: Glassfoldedøren har fremragende statikk- og U-verdier med en meget god tetthet, Som midtpunkt finner man, i tillegg til innbruddssikringen og den flotte funksjonaliteten, også den maksimale åpenheten som har stor innflytelse på bygningens utseende. Dette gjelder selvfølgelig like mye for privatboliger som for restauranter. En forminsket utforming samt smale profilfronter på bare 143 mm frontbredde i panelstopper understreker foldeveggens gjennomsiktige karakter. Nok et høydepunkt: For rammeprofilen på Woodline brukes det kun høykvalitets trevirke fra sertifisert bærekraftig skogbruk. Med en kompleks overflatebehandling samt en miljøvennlig, vannbasert lasur kan trevirket motstå påvirkning fra omverdenen i mange år.

Woodline foldedør
Solarlux GmbH

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.