Woodline foldedør Solarlux

Frihet og sikkerhet i ett produkt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bred åpning med maksimal sikkerhet: Glassfoldedøren fra vår utstiller Solarlux oppnår ikke bare motstandsklasse RC2 for aluminiumsvarianten. Også varianten av tre garanterer nå god innbruddssikkerhet i henhold til NS-EN 1627. Den er den første trefoldedøren på markedet som oppnår dette.

Fasadeløsninger med fleksible åpningsmuligheter og store glassflater byr på designfrihet og et boareal med allsidige bruksmuligheter. Samtidig kan det føles som om sikkerheten blir borte. Man har gjerne inntrykket av at store glassruter gir en potensiell innbruddstyv en stor angrepsflate. Dette motbevises av glassfoldedørene fra Solarlux. De forbinder «frihet» og «sikkerhet».

Sertifisert innbruddssikring

Innbruddshemmende elementer med motstandsklasse RC2 undergår manuell innbruddstesting og må motstå et angrep med brekkjern i en angitt tidsperiode. Denne praktiske innbruddstesten sikrer at det ikke finnes svake punkter i konstruksjonen. Woodline er den første trefoldedør på markedet som er sertifisert med RC2-sertifikat i alle disipliner. Glassfoldedøren oppfyller kravene i de høyeste sikkerhetstandarder. Den standard 2-punkts stanglåsen og de mange kombinasjonmulighetene med ulik sikkerhetsteknologi garanterer deg best mulig innbruddssikkerhet.

Woodline foldedør
Solarlux GmbH

Uten kompromisser på design og teknologi

I tillegg utvides systemkomponentene av spesielle tekniske funksjoner: Glassfoldedøren har fremragende statikk- og U-verdier med en meget god tetthet, Som midtpunkt finner man, i tillegg til innbruddssikringen og den flotte funksjonaliteten, også den maksimale åpenheten som har stor innflytelse på bygningens utseende. Dette gjelder selvfølgelig like mye for privatboliger som for restauranter. En forminsket utforming samt smale profilfronter på bare 143 mm frontbredde i panelstopper understreker foldeveggens gjennomsiktige karakter. Nok et høydepunkt: For rammeprofilen på Woodline brukes det kun høykvalitets trevirke fra sertifisert bærekraftig skogbruk. Med en kompleks overflatebehandling samt en miljøvennlig, vannbasert lasur kan trevirket motstå påvirkning fra omverdenen i mange år.

Woodline foldedør
Solarlux GmbH

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.