Woodline foldedør Solarlux

Frihet og sikkerhet i ett produkt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bred åpning med maksimal sikkerhet: Glassfoldedøren fra vår utstiller Solarlux oppnår ikke bare motstandsklasse RC2 for aluminiumsvarianten. Også varianten av tre garanterer nå god innbruddssikkerhet i henhold til NS-EN 1627. Den er den første trefoldedøren på markedet som oppnår dette.

Fasadeløsninger med fleksible åpningsmuligheter og store glassflater byr på designfrihet og et boareal med allsidige bruksmuligheter. Samtidig kan det føles som om sikkerheten blir borte. Man har gjerne inntrykket av at store glassruter gir en potensiell innbruddstyv en stor angrepsflate. Dette motbevises av glassfoldedørene fra Solarlux. De forbinder «frihet» og «sikkerhet».

Sertifisert innbruddssikring

Innbruddshemmende elementer med motstandsklasse RC2 undergår manuell innbruddstesting og må motstå et angrep med brekkjern i en angitt tidsperiode. Denne praktiske innbruddstesten sikrer at det ikke finnes svake punkter i konstruksjonen. Woodline er den første trefoldedør på markedet som er sertifisert med RC2-sertifikat i alle disipliner. Glassfoldedøren oppfyller kravene i de høyeste sikkerhetstandarder. Den standard 2-punkts stanglåsen og de mange kombinasjonmulighetene med ulik sikkerhetsteknologi garanterer deg best mulig innbruddssikkerhet.

Woodline foldedør
Solarlux GmbH

Uten kompromisser på design og teknologi

I tillegg utvides systemkomponentene av spesielle tekniske funksjoner: Glassfoldedøren har fremragende statikk- og U-verdier med en meget god tetthet, Som midtpunkt finner man, i tillegg til innbruddssikringen og den flotte funksjonaliteten, også den maksimale åpenheten som har stor innflytelse på bygningens utseende. Dette gjelder selvfølgelig like mye for privatboliger som for restauranter. En forminsket utforming samt smale profilfronter på bare 143 mm frontbredde i panelstopper understreker foldeveggens gjennomsiktige karakter. Nok et høydepunkt: For rammeprofilen på Woodline brukes det kun høykvalitets trevirke fra sertifisert bærekraftig skogbruk. Med en kompleks overflatebehandling samt en miljøvennlig, vannbasert lasur kan trevirket motstå påvirkning fra omverdenen i mange år.

Woodline foldedør
Solarlux GmbH

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.