Fonn Byggemappen holder orden på messeprosjektet ditt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Som kontaktperson mot Bygg Reis Deg er det viktig å få distribuert informasjon til de som skal hjelpe deg med messedeltagelsen. Derfor har vi tatt i bruk dataverktøyet Fonn Byggemappen. Her har vi lagt all nødvendig informasjon og lagt til rette for at dere kan legge all intern informasjon på ett sted. Denne mappen er enkel å ta i bruk og enkel å dele. For å få full utnyttelse av din kommunikasjon med Bygg Reis Deg og kollegaer er det aller beste å laste ned Appen til Fonn Byggemappen til din telefon, ditt nettbrett eller andre mobile enheter. Appen finner du ved å søke etter Fonn i App Store (gjelder apple telefoner) eller Play Butikken (gjelder android telefoner). Her er link til de to nettstedene:
App store: Link til App Store
Play store: Link til Play butikken
Dersom du ønsker hjelp til å ta i bruk dette verktøyet er det bare å ta kontakt med:
Erik Nilsen på tlf. 982 123 64 eller epost: erik@fonn.io
Mats Hetling på tlf. 928 080 95 eller epost: mats@fonn.io
Jan Tore Grindheim på tlf. 984 545 18 eller epost: jantore@fonn.io
 
 INNLOGGING TIL BYGGEMAPPEN
 
Markedføring mot besøkende
For at vi skal samle flest mulig bransjer og verdiskapere i en byggeprosess er vi avhengig av at alle utstillere inviterer sine kontaktpersoner og sitt nettverk. All informasjon og hjelpemidler om hvordan du kan invitere disse ligger i Fonn Byggemappen under fanen Bygg Reis Deg 2019/ Generell informasjon/Dokumenter/Organisasjonsmappe/Marketing.
 
Log in information to our international exhibitors
To get help to log in at the Fonn Byggemappen please contact Erik Nilsen on telephone +47 982 123 64 or e-mail: erik@fonn.io

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.