Fonn Byggemappen holder orden på messeprosjektet ditt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Som kontaktperson mot Bygg Reis Deg er det viktig å få distribuert informasjon til de som skal hjelpe deg med messedeltagelsen. Derfor har vi tatt i bruk dataverktøyet Fonn Byggemappen. Her har vi lagt all nødvendig informasjon og lagt til rette for at dere kan legge all intern informasjon på ett sted. Denne mappen er enkel å ta i bruk og enkel å dele. For å få full utnyttelse av din kommunikasjon med Bygg Reis Deg og kollegaer er det aller beste å laste ned Appen til Fonn Byggemappen til din telefon, ditt nettbrett eller andre mobile enheter. Appen finner du ved å søke etter Fonn i App Store (gjelder apple telefoner) eller Play Butikken (gjelder android telefoner). Her er link til de to nettstedene:
App store: Link til App Store
Play store: Link til Play butikken
Dersom du ønsker hjelp til å ta i bruk dette verktøyet er det bare å ta kontakt med:
Erik Nilsen på tlf. 982 123 64 eller epost: erik@fonn.io
Mats Hetling på tlf. 928 080 95 eller epost: mats@fonn.io
Jan Tore Grindheim på tlf. 984 545 18 eller epost: jantore@fonn.io
 
 INNLOGGING TIL BYGGEMAPPEN
 
Markedføring mot besøkende
For at vi skal samle flest mulig bransjer og verdiskapere i en byggeprosess er vi avhengig av at alle utstillere inviterer sine kontaktpersoner og sitt nettverk. All informasjon og hjelpemidler om hvordan du kan invitere disse ligger i Fonn Byggemappen under fanen Bygg Reis Deg 2019/ Generell informasjon/Dokumenter/Organisasjonsmappe/Marketing.
 
Log in information to our international exhibitors
To get help to log in at the Fonn Byggemappen please contact Erik Nilsen on telephone +47 982 123 64 or e-mail: erik@fonn.io

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.