Fonn Byggemappen holder orden på messeprosjektet ditt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Som kontaktperson mot Bygg Reis Deg er det viktig å få distribuert informasjon til de som skal hjelpe deg med messedeltagelsen. Derfor har vi tatt i bruk dataverktøyet Fonn Byggemappen. Her har vi lagt all nødvendig informasjon og lagt til rette for at dere kan legge all intern informasjon på ett sted. Denne mappen er enkel å ta i bruk og enkel å dele. For å få full utnyttelse av din kommunikasjon med Bygg Reis Deg og kollegaer er det aller beste å laste ned Appen til Fonn Byggemappen til din telefon, ditt nettbrett eller andre mobile enheter. Appen finner du ved å søke etter Fonn i App Store (gjelder apple telefoner) eller Play Butikken (gjelder android telefoner). Her er link til de to nettstedene:
App store: Link til App Store
Play store: Link til Play butikken
Dersom du ønsker hjelp til å ta i bruk dette verktøyet er det bare å ta kontakt med:
Erik Nilsen på tlf. 982 123 64 eller epost: erik@fonn.io
Mats Hetling på tlf. 928 080 95 eller epost: mats@fonn.io
Jan Tore Grindheim på tlf. 984 545 18 eller epost: jantore@fonn.io
 
 INNLOGGING TIL BYGGEMAPPEN
 
Markedføring mot besøkende
For at vi skal samle flest mulig bransjer og verdiskapere i en byggeprosess er vi avhengig av at alle utstillere inviterer sine kontaktpersoner og sitt nettverk. All informasjon og hjelpemidler om hvordan du kan invitere disse ligger i Fonn Byggemappen under fanen Bygg Reis Deg 2019/ Generell informasjon/Dokumenter/Organisasjonsmappe/Marketing.
 
Log in information to our international exhibitors
To get help to log in at the Fonn Byggemappen please contact Erik Nilsen on telephone +47 982 123 64 or e-mail: erik@fonn.io

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.