Jackon: Med flere titalls tusen fagfolk er Bygg Reis Deg et viktig utstillingsvindu. Fysiske møter med kunder har, og vil alltid være, en stor del av vår markedsføringstrategi. Vi får demonstrert både nye og eksisterende produkter til mange potensielle brukere på kort tid.

Fagdag hos Jackon samlet over 300 fagfolk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email


– Vi inviterte våre forhandlere med sine profesjonelle kunder til Fagdag ved Kompetansesenteret vårt i Fredrikstad, som for øvrig er helt nyrenovert for anledningen. Fagdagen har blitt en tradisjon, forteller Trond Johannessen, Salgssjef Bygg for Jackon Norge, i sin åpningstale.
– Vi åpnet Kompetansesenteret her i Fredrikstad for 4 år siden. Over 5000 bransjefolk fra hele Skandinavia har tatt turen innom. Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i bransjen. Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter skal gi våre egne ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger. Skal man være lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, sier Johannessen.

Fokus på nyheter og innovasjon
Under årets fagdag knyttet Jackon til seg flere samarbeidspartnere, blant annet Hey’di, Nordic Waterproofing, Grønn Bolig og Byggmesterforbundet. Slik ble byggesystemene til Jackon demonstrert med kompletterende produkter under veiledning av produsentene selv. Byggmesterforbundet ga kyndig veiledning om korrekt oppbygning av våtrom.
Deltakerne ble sendt på runde fra stasjon til stasjon, 14 i alt. Deltakerne ble presentert for flere nyheter i sortimentet; blant annet Thermomur 350HD, en ny serie i Thermomur systemet, med 200 mm betongkjerne som tillater høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger.
-Innovasjon er en viktig satsing for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter og løsninger til et bredt publikum – på hjemmebane. Kunnskapsdeling og direkte tilbakemeldinger fra kundene er det beste utgangspunktet for videreutvikling og ny innovasjon. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, avslutter Johannessen. 
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Trond Johannessen, Salgssjef Bygg Jackon Norge
Telefon: +47 951 35 100 E-post: trond.johannessen@jackon.no
Marianne Mügge, Marketingsjef Jackon Skandinavia
Telefon: +47 941 67 627 E-post: marianne.mugge@jackon.no
Om Jackon:
Jackon-gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Konsernet har i alt 21 fabrikker i Europa, hvorav 13 i Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark). Selskapet har 850 ansatte og en årlig omsetning på 3 mrd kroner.
 
 

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.