Jackon: Med flere titalls tusen fagfolk er Bygg Reis Deg et viktig utstillingsvindu. Fysiske møter med kunder har, og vil alltid være, en stor del av vår markedsføringstrategi. Vi får demonstrert både nye og eksisterende produkter til mange potensielle brukere på kort tid.

Fagdag hos Jackon samlet over 300 fagfolk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email


– Vi inviterte våre forhandlere med sine profesjonelle kunder til Fagdag ved Kompetansesenteret vårt i Fredrikstad, som for øvrig er helt nyrenovert for anledningen. Fagdagen har blitt en tradisjon, forteller Trond Johannessen, Salgssjef Bygg for Jackon Norge, i sin åpningstale.
– Vi åpnet Kompetansesenteret her i Fredrikstad for 4 år siden. Over 5000 bransjefolk fra hele Skandinavia har tatt turen innom. Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i bransjen. Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter skal gi våre egne ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger. Skal man være lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, sier Johannessen.

Fokus på nyheter og innovasjon
Under årets fagdag knyttet Jackon til seg flere samarbeidspartnere, blant annet Hey’di, Nordic Waterproofing, Grønn Bolig og Byggmesterforbundet. Slik ble byggesystemene til Jackon demonstrert med kompletterende produkter under veiledning av produsentene selv. Byggmesterforbundet ga kyndig veiledning om korrekt oppbygning av våtrom.
Deltakerne ble sendt på runde fra stasjon til stasjon, 14 i alt. Deltakerne ble presentert for flere nyheter i sortimentet; blant annet Thermomur 350HD, en ny serie i Thermomur systemet, med 200 mm betongkjerne som tillater høyere tilbakefylling og økte spenn mellom støttevegger.
-Innovasjon er en viktig satsing for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter og løsninger til et bredt publikum – på hjemmebane. Kunnskapsdeling og direkte tilbakemeldinger fra kundene er det beste utgangspunktet for videreutvikling og ny innovasjon. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, avslutter Johannessen. 
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Trond Johannessen, Salgssjef Bygg Jackon Norge
Telefon: +47 951 35 100 E-post: trond.johannessen@jackon.no
Marianne Mügge, Marketingsjef Jackon Skandinavia
Telefon: +47 941 67 627 E-post: marianne.mugge@jackon.no
Om Jackon:
Jackon-gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Konsernet har i alt 21 fabrikker i Europa, hvorav 13 i Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark). Selskapet har 850 ansatte og en årlig omsetning på 3 mrd kroner.
 
 

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.