expomanager

Expo Manager

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Expo Manager er et enkelt verktøy som hjelper deg å samle inn informasjon om de som besøker din stand. Du kan registrere de besøkende med Smarttelefon – Nettbrett eller PC.
OPPFØLGING AV KUNDEN ETTER MESSEN
Fullstendig Exel-rapport med alle de som har besøkt din stand og hva de er interessert i.
FORNØYDE BRUKERE AV EXPO MANAGER
«Vi brukte tjenesten til å samle leads og registrere de som deltok i en konkurranse vi hadde på standen vår og vi var kjempefornøyd med Expo Manager» Per Stræde, prosjektleder Glava AS
«Vi er kjempefornøyd med Expo Manager. Har vi mulighet til å bruke det igjen vil vi bruke det. Det var en rask, ryddig og proff måte å knytte kontakter på»
(Martin Degnes, August Norge AS)
Brosjyre Expo Manager
Se video hvordan Expo Manager fungerer i praksis:

SUPPORT EXPO MANAGER
Har du spørsmål eller trenger support angående Expo Manager kontakt Delegia support på support@delegia.se eller mobil: + 46 8 447 12 80
PRIS FOR EXPO MANAGERPRIS FOR EXPO MANAGER
Startpakke (tre brukere) kr 3990 eks. mva
Ekstra bruker kr 290 eks. mva

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.