VB07639.jpg

Ett år igjen til Bygg Reis Deg 2021 med påmeldingsfrist 1.desember

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi minner om at det nå er nøyaktig ett år igjen til Bygg Reis Deg messen 2021. Idag føles det nesten uvirkelig at vi for ett år siden samlet over 40.000 mennesker og 500 utstillere til den største utstillingen vi har hatt på Lillestrøm. Realiteten er jo at i år er det ikke lov å arrangere slike arrangementer, men vi krysser fingre for at situasjonen er annerledes når vi kommer til 20-23 oktober 2021.

Vi i Bygg Reis Deg har som misjon å skape møteplasser som øker kunnskapsdelingen og styrker konkurransekraften til våre utstillere- og besøkende. Nå som vi er inne i en tid med stadig økende fokus på kortreiste- og bærekraftige produkter av god kvalitet vil jeg derfor oppfordre alle aktører i det norske markedet til å melde dere på som utstiller.

Vi skal gjennom våre seminarer- og aktiviteter blant annet løfte frem utstillere som jobber med digitalt sporbare produkter og som kan bidra til en mer produktiv- og bærekraftig norsk byggevareindustri.

Vi vet at mange av dere gjør en god jobb i forhold til å være med på både det digitale- og bærekraftige løftet og forberede dere på fremtidens krav. I den anledning oppfordrer vi dere til å melde inn deres gode eksempler slik at vi kan bruke vår messe til å løfte dette frem .

Vi minner om at vi har en bindene påmeldingsfrist den 1.desember 2020, men vil ta imot utstillere fortløpende og plassere dem i rett kategori. Ta gjerne kontakt dersom dere vil ha et møte med oss eller veiledning om hvor vi har ledige plasser på brd@byggreisdeg.no eller meld dere på direkte her:  Påmeldingslink

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.