VB07639.jpg

Ett år igjen til Bygg Reis Deg 2021 med påmeldingsfrist 1.desember

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi minner om at det nå er nøyaktig ett år igjen til Bygg Reis Deg messen 2021. Idag føles det nesten uvirkelig at vi for ett år siden samlet over 40.000 mennesker og 500 utstillere til den største utstillingen vi har hatt på Lillestrøm. Realiteten er jo at i år er det ikke lov å arrangere slike arrangementer, men vi krysser fingre for at situasjonen er annerledes når vi kommer til 20-23 oktober 2021.

Vi i Bygg Reis Deg har som misjon å skape møteplasser som øker kunnskapsdelingen og styrker konkurransekraften til våre utstillere- og besøkende. Nå som vi er inne i en tid med stadig økende fokus på kortreiste- og bærekraftige produkter av god kvalitet vil jeg derfor oppfordre alle aktører i det norske markedet til å melde dere på som utstiller.

Vi skal gjennom våre seminarer- og aktiviteter blant annet løfte frem utstillere som jobber med digitalt sporbare produkter og som kan bidra til en mer produktiv- og bærekraftig norsk byggevareindustri.

Vi vet at mange av dere gjør en god jobb i forhold til å være med på både det digitale- og bærekraftige løftet og forberede dere på fremtidens krav. I den anledning oppfordrer vi dere til å melde inn deres gode eksempler slik at vi kan bruke vår messe til å løfte dette frem .

Vi minner om at vi har en bindene påmeldingsfrist den 1.desember 2020, men vil ta imot utstillere fortløpende og plassere dem i rett kategori. Ta gjerne kontakt dersom dere vil ha et møte med oss eller veiledning om hvor vi har ledige plasser på brd@byggreisdeg.no eller meld dere på direkte her:  Påmeldingslink

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.