LAMILUX Glass Skylight

Et partnerskap som gir effektive dagslyssystemer for tak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Vår utstiller Lamilux Norge har inngått et strategisk samarbeid med Elverhøy Aluminium og Glass og skal betjene det norske markedet med energieffektive dagslyselementer som tilfredsstiller moderne krav for et nordisk klima, sier Jan Remy Taaje i en ny pressemelding.

Ved årsskiftet har Elverhøy blitt offisiell Lamilux-partner, og Lamilux Norges salgsrepresentant Torfinn Bjørnbakk har flyttet til Elverhøy som salgssjef for takvinduer og glasstaksløsninger. Han har lang fartstid i bransjen, og erfaring med å bringe nye materialer til markedet, eksempelvis Aerogel-satsningen i Norge.

– Samarbeidet styrker våre kunder innen i boliger, kommersielle og offentlige bygninger, og nå også nye innenfor industri- og lagerbygg. Samtidig blir det en styrke å få med Torfinn Bjørnbakk på laget. Siden april 2019 har han jobbet med å introdusere LAMILUX i det norske markedet, og bringer med seg gode produktkunnskaper, sier Jan Remy Taaje, administrerende direktør i Elverhøy Aluminium og Glass.

Han ønsker partnerskapet velkommen, og ser frem til å utvide en allerede sterk produktportefølje innen fasadeløsninger med en av de bredeste kvalitetsseriene i takvinduer og glasstak på markedet.

Produktene fra Lamilux er på flere områder ledende for lav energi og energiledelse med naturlig ventilasjon av bygninger. Alle Lamilux-produkter er EPD-dokumentert som bærekraftige produkter.

Lamilux produktspekter inkluderer alt fra Passivhus-sertifisert glasstak løsninger med takvinkel helt ned til 3 °, stålkonstruksjoner for glasstak, takvindusystmer som også inkluderer adkomst til takterrasser, komplette røykventilasjonssystemer, til tradisjonelle lysfelter og rytterlys i polykarbonat.

En helhetlig løsning

– Vårt konsept er å kunne tilby våre kunder en enhetlig løsning fra idé og hele veien til montering og service, og vi vil ha muligheten til å levere med full styrke med en veletablert og sterk partner som Elverhøy Aluminium og Glass, sier Michael Saunte, direktør i Lamilux Nordic.

Han ser frem til å jobbe med en partner som i likhet med Lamilux prioriterer kvalitet og kundeservice, og tilbyr kundene individuelle løsninger fremfor standardprodukter.

Med denne utvidelsen er Elverhøy Aluminium og Glass Norges første totalleverandør av dagslyssystemer for både fasader og tak. Inkludert i denne satsningen ligger også en sterk produktportefølje på området røykventilasjon.

– Strenge miljøkrav til nybygg går ofte utover dagslysnivået. Her ser vi at dagslyssystemer i tak er gode løsninger for å optimalisere dagslysforholdene i bygg, avslutter Taaje.

Fakta

LAMILUX Heinrich Strunz GmbH er et familieeid tyske konsern som omsetter for 3,5 milliarder NOK. Konsernet har 1200 ansatte fordelt over det meste av Europa og salg i mer enn 114 land over hele verden

Elverhøy Aluminium og Glass AS er et av Norges ledende selskaper innen glass/alufasader, og er et familieeid selskap i flere generasjoner. Selskapet har 45 ansatte everer og tar oppdrag gjennom partnernettverk i hele Norge.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.