Programmene 2021

Er du klar for å bygge på din kunnskap – sjekk ut vårt seminarprogram

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Våre konferanser og seminarer presenteres under merkenavnet, Det Norske Byggemøtet.

I år består programmet av over 100 seminarinnlegg som er utviklet for at vi alle skal lære mer om HVORDAN våre utstillere kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring med fokus på innovasjon, digitalisering og produktivitetsforbedring.

Her skal alle aktører innen utbygging, arkitektur, ingeniører, design, byggevareindustri, byggevarehandel, entreprenører, håndverkere og andre rådgivere som er tilknyttet byggeprosessen finne noe nytt og nyttig for å kunne gjøre jobben litt bedre imorgen enn igår.

Det Norske Byggemøtet presenteres i år som en serie av seminarer og konferanser i perioden 20-23 oktober på Norges Varemesse. De ulike scenene finner du i hall A og de fleste innleggene vil bli distribuert på Bygg Reis Deg – Digital messe. HER

Gjør deg kjent med programmet HER.

Slik får du sett programmet via den digitale messeplattformen:

Flere nyheter

Ensomhet i koronaens tid

På vår topplederkonferanse i høst snakket, Steinar Bjartveit om hvordan vi mennesker er sosiale vesener som trenger et fellesskap. Det er derfor viktig å tenke

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.