dsc_7340

Er du klar for 2021?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det å jobbe med salg- og markedsføring er en kontinuerlig prosess av vurderinger om hva man må gjøre for at bedriften oppnår de beste resultatene både på kort- og lang sikt.

Hvordan ser markedet ut i dag og hvordan kan vi påvirke det i morgen. For de av dere som har god oversikt over hva dere ønsker å få til både i 2021 og 2022 minner vi om at det kan være på tide å melde seg på vår neste messe.

Bygg Reis Deg 2021 avholdes 20-23 oktober.

Her samler vi de utstillerne som er på jakt etter å styrke merkevaren sin, øke salget sitt til eksisterende og nye kunder eller rett og slett lansere nye produkter for 2021/2022.

Er din bedrift i denne kategorien bør dere ta kontakt med oss. Vi fyller på med nye utstillere hver uke og fordeler plassene fortløpende. Skal du få plass i din produktkategori bør du bestille plass og begynne planleggingen av deres deltagelse.

Er du usikker på om det blir messe som følge av Covid 19?

Da kan vi berolige deg med at vi har besluttet at dersom situasjonen ikke er forbedret når vi kommer til 1.april 2021 vil vi utsette messen til høsten 2022. Da vil utstillerne få tilbud om å få pengene for standleie tilbake eller å opprettholde sin bestilling til kommende messe. På den måten sikrer vi at våre utstillere ikke bærer noen økonomisk risiko ved å melde seg på som planlagt.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.