Er du en innovatør?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det er mange som omtaler byggenæringen som konservativ og lite nytenkende. Likevel har vi erfart at flere selskap hadde utviklet nye produkter og/eller løsninger som andre kunne dra nytte av da vi arrangerte konkurransen om å vinne Byggenæringens innovasjonspris i 2017.
Nå er muligheten igjen tilstede for å melde seg på i konkurransen om å vinne denne utmerkelsen. Vi i Bygg Reis Deg ønsker å løfte frem de mest innovative aktørene i norsk byggenæring gjennom denne konkurransen.
For at vi skal lykkes i en stadig tøffere konkurranse er det viktig at norsk byggenæring ligger i forkant av utviklingen og investerer i ny teknologi og nye løsninger.
Enkelte aktører har innsett at det å tenke nytt og stadig utvikle seg er eneste løsningen for å overleve i fremtiden. De tar i bruk digitale verktøy og utfordrer seg selv og sine omgivelser til å finne mer effektive, lønnsomme og miljøvennlige løsninger som bidrar til et bedre sluttprodukt. Andre håper at det er nok å gjøre ting som man alltid har gjort det og håper å unngå økt konkurranse.
Vi ønsker å invitere alle ambisiøse aktører med i konkurransen om Byggenæringens innovasjonspris 2019. Du kan lese mer om konkurransen på våre nettsider og vinneren blir kåret under Bygg Reis Deg 16-19 oktober.
Les mer om Byggenæringens innovasjonspris her.
Se vårt historiske tilbakeblikk her: Bygg Reis Deg en innovatør siden 1954

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.