AF10_1920x1280_clean

DET NORSKE BYGGEMØTE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

FOTO AF Gruppen

HVA

Det Norske Byggemøte is a national arena for all stakeholders within architecture, design,
Det Norske Byggemøte er en nasjonal møteplass for alle aktører innen arkitektur, design, bygg og anlegg, håndverkere, varehandel, og rådgivere. Sammen skal vi bygge omdømme og stolthet for norsk byggenæring.
For å utvikle og bygge morgendagens Norge kaller vi inn til et byggemøte. Morgendagens kunde krever smarte og bærekraftige løsninger. Alle som kommer på Det Norske Byggmøte vil være mer relevante og i stand til å imøtekomme morgendagens krav.
Målet for Det Norske Byggemøte er økt verdiskaping med mindre samlet miljøbelastning. Dette betyr økt konkurransekraft og bedre inntjening for de som er mest fremoverlente og nytenkende i bransjen. Velkommen til Det Norske Byggemøte!

HVORFOR

Bygg og anlegg spiller en viktig rolle både i Norge og globalt for bunnlinjene på økonomi, miljø og samfunn. Direkte eller indirekte berører byggenæringen alles liv og alle andre næringer i Norge. All verdiskaping oppstår i eller relatert til et hus, bygg eller infrastruktur.
I 2016 stod næringen for 6% av verdens BNP. Og avhengig av hvordan vi regner, stod bygg og anlegg sektoren da for mellom 25 – 40% av verdens samlede utslipp av CO2, 30% av energi forbruket og 40% av avfallet. Her er det enorme potensialer til forbedringer som vil gi stor uttelling både for enkeltbedrifter og for samfunnet.
Med økende urbanisering, er næringen mer aktuell enn noen gang. Sammenlignet med andre næringer har bygg og anlegg tradisjonelt vært trege til å henge med i teknologiske utvikling. Gitt størrelsen på næringen, vil selv en liten forbedring ha store utslag for samfunnet.

More News

WHERE, WHEN AND WHAT?

Opening hours 20.-23. October 202109.00 – 18.00 Wednesday09.00 – 20.00 Thursday09.00 – 18.00 Friday 10.00 – 18.00 Saturday ArrivalBygg Reis Deg is held at arrangeres

READ MORE

STAND COSTS 2021

Our prices are divided in 4 categories. 3 indoor and one outdoor. The minimum stand size is 12 sqm – 3 x 4 meters. Please

READ MORE

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.