Gunnar Nybø ønsker velkommen til den 29. Bygg Reis Deg messen

En messe full av løsninger

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Årets Bygg Reis Deg messe blir et eldorado av gode løsninger for alle som har et byggeprosjekt. Enten det er stort eller lite, profesjonelt eller privat finner du de gode løsningene på dine utfordringer hos oss. Med mer enn 500 utstillere fra 19 nasjoner og ulike deler av byggeprosessen klare til å dele sin kunnskap er jeg sikker på at vi har svar på det du lurer på. Skulle du trenge inspirasjon kan du velge å delta på et av våre over 100 seminarinnlegg.
Sjekk ut vår informasjon om utstillere, gratisbilletter og åpningstider her: Informasjon til besøkende
Sjekk ut vårt seminarprogram her: Informasjon om Det Norske Byggemøtet 2019

Høydepunktene står i kø
Onsdag 16.oktober skal vi ha topplederkonferansen THINK BIG med innlegg blant annet fra det verdenskjente arkitektkontoret, Big Architects, en tidligere leder fra Google og utdeling av Byggenæringens ærespris 2019. Torsdag 17.oktober skal vi ha Inspirasjonsdagen som tar for seg mangfold i byggenæringen. Fredag 18.oktober starter vi med direktesending med Morgenklubben på Radio Norge og fortsetter med Byggenæringens Innovasjonskonferanse og utdeling av Byggenæringens Innovasjonspris 2019.

Velkommen til spennende og lærerike dager på Bygg Reis Deg og Det Norske Byggemøtet 16-19 oktober 2019.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.