GunnarNybo-1440x810

En messe full av løsninger

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Årets Bygg Reis Deg messe blir et eldorado av gode løsninger for alle som har et byggeprosjekt. Enten det er stort eller lite, profesjonelt eller privat finner du de gode løsningene på dine utfordringer hos oss. Med mer enn 500 utstillere fra 19 nasjoner og ulike deler av byggeprosessen klare til å dele sin kunnskap er jeg sikker på at vi har svar på det du lurer på. Skulle du trenge inspirasjon kan du velge å delta på et av våre over 100 seminarinnlegg.
Sjekk ut vår informasjon om utstillere, gratisbilletter og åpningstider her: Informasjon til besøkende
Sjekk ut vårt seminarprogram her: Informasjon om Det Norske Byggemøtet 2019

Høydepunktene står i kø
Onsdag 16.oktober skal vi ha topplederkonferansen THINK BIG med innlegg blant annet fra det verdenskjente arkitektkontoret, Big Architects, en tidligere leder fra Google og utdeling av Byggenæringens ærespris 2019. Torsdag 17.oktober skal vi ha Inspirasjonsdagen som tar for seg mangfold i byggenæringen. Fredag 18.oktober starter vi med direktesending med Morgenklubben på Radio Norge og fortsetter med Byggenæringens Innovasjonskonferanse og utdeling av Byggenæringens Innovasjonspris 2019.

Velkommen til spennende og lærerike dager på Bygg Reis Deg og Det Norske Byggemøtet 16-19 oktober 2019.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.