Bilde Bygg Reis deg 2019 samling

Eliteprodukter med på Bygg Reis Deg for 5. gang på rad

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det er med stor glede vi registrerer at 191 utstillere allerede har meldt seg på til Bygg Reis Deg 20.-23. oktober 2021. Det er hyggelig å se at en stor andel av de som melder seg på har vært med som utstiller tidligere og vi kan derfor glede oss over en høy gjenkjøpslyst blant våre utstillere.

En utstiller som har vært med siden 2010 er Eliteprodukter AS. Eliteprodukter representerer store, solide og anerkjente europeiske byggevareprodusenter som Erlus, Masterplast og Alujet i Norge. Vi tok derfor en prat med Carl Robert Ljøner, daglig leder i Eliteprodukter, for å høre hvilke erfaringer de sitter igjen med etter mange år som utstiller og hvorfor de fremdeles velger å delta på Bygg Reis Deg.

Foto: ERLUS sitt produksjonsanlegg i Neufahrn / Tyskland. Hovedproduktet i sortimentet deres er tyske Erlus, med Europas største produksjonsanlegg av keramisk takstein.

Eliteprodukter sitt forretningskonsept er basert på at byggmestere selv handler sine byggevarer via en egen nettportal, enkelt beregner sitt prosjekt og får hele leveransen levert rett på byggeplass. Selvfølgelig lagerføres taksteinen og de andre produktene også i Norge, men taksteinleveransene leveres i all hovedsak direkte fra ERLUS sine fabrikker i Tyskland. Det tradisjonelle byggevarekonseptet er med andre ord fjernet helt fra distribusjonen, og vår oppgave blir å skaffe kvalitetsprodukter til lavest pris for våre proffkunder, sier Ljøner i Eliteprodukter.

Bygg Reis Deg er derfor en viktig markedsplass for oss. På messen kan vi nemlig fysisk vise frem våre produkter og samtidig informere fremtidige kunder om de mulighetene våre systemer gir. I 10 år har vi opplevd gode tilbakemeldinger ved å stille med våre produsenter til messen. Og nettopp derfor er vi med igjen til messen i 2021, sier Ljøner.

Foto: Eliteprodukter på Bygg Reis Deg i 2019 – Alltid hyggelig å stå utenfor messens to innganger.

Vi i Bygg Reis Deg gleder oss til å nå nye høyder sammen med Eliteprodukter og resten av våre ambisiøse og fremoverlente utstillere.

Ønsker du også å delta som utstiller på Bygg Reis Deg i 2021? Ta kontakt på e-post; brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90 så hjelper vi deg!

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.