Du er merkevaren – bry deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Denne sommeren har bydd på varierende vær over hele landet. Det positive er at da blir man motivert til å ta tak i ulike byggeprosjekter. Forhåpentligvis merkes det på kassen både hos håndverkere, produsenter og de ulike byggevarehusene.
Jeg ble selv motivert til å sette i gang med to ulike byggeprosjekter. Det var to uteplasser. En i tre og en i stein. Det ga meg anledningen til å leve ut merkevaren, Bygg Reis Deg i praksis. Planlegging, materialvalg og den utførende prosessen.
Jeg måtte gjennom en god planleggingsfase med grunnleggende kartlegging av grunnforhold, måling og behov for materialer og verktøy. I denne fasen fikk jeg mye god hjelp og informasjon på digitale flater. Videre var det over i innkjøpsfasen. Her besøkte jeg både produsenter og byggevarehus. Veiledningen varierte fra sted til sted. Fellesnevneren er nok at her må alle tenke på at det er deres personlige interesse og innlevelse for kundens prosjekt og behov, som er det avgjørende for hvordan kunden opplever «merkevaren». I tillegg er det selvfølgelig avgjørende at personalet har fagkunnskapen i orden og at varesortimentet dekker mine behov. Mangelen av skiferkniv og gummihammer  medførte noen ekstrarunder og montering av en solid trillebår hadde jeg heller ikke tatt med i tidsberegningen. Til slutt kom jeg i mål med mine prosjekter og ble fornøyd med resultatet tatt i betraktning min amatørstatus. Benyttet selvfølgelig anledningen til å gjøre mine innkjøp fra våre utstillere så nå er det bare å vente på godværet og glede seg til å ta uteplassene i bruk.
Lærdommen er at god planlegging, solid materialvalg og godt verktøy gjør underverker. Som leverandør kan du ha så fine produkter og tjenester du bare vil, men hvis du ikke bryr deg om kunden og kundens behov kommer du til kort. Du er din egen merkevare – bry deg!

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.