Bilde fra messehallen i 2019

Dette skjer på messegulvet under årets Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Det nærmer seg Bygg Reis Deg og i den anledning har vi tatt en prat med noen av våre utstillere for å høre hvilke aktiviteter de planlegger på standen. Mange har startet forberedelsene tidlig og her er det mye spennende å se frem til.

I hall B skal Rørentreprenørene Norge nok en gang bidra med en engasjerende stand når de arrangerer Rørlegger NM. Rørentreprenørene Norge har i flere år invitert 5 lærlinger fra ulike opplæringskontor og fylker, som kjemper om Norgesmestertittelen og avlegger den avsluttende svenneprøven under messen. Vi har snakket med dem og de er godt i gang med planleggingen av årets messe. Standen er tegnet ferdig og alle de 5 kandidatene er klare.

I år har vi også for første gang med oss VA og VVS produsentene, som har bestilt en stor paviljong i hall B. Her vil medlemsbedriftene vise frem et bredt utvalg av utstillere innen baderoms løsninger, i tillegg til at det blir fokus på infrastruktur for vannforsyning.

 Glass og Fasadeforeningen har bestilt den største paviljongen under årets messe og blir å finne i hall B. Med seg har de 24 utstillere, hvor alle får ta del i deres «speakers corner» og vil holde løpende produktpresentasjoner og produktdemonstrasjoner på standen. På onsdagen har de fokus på fagopplæring og ikke minst fokus på å ta imot ungdommen. På torsdag arrangerer Glass og Fasadeforeningens sin egen Fagdag med over 250 deltagere.

I hall E inviterer Malermesternes Landsforbund og Informasjonskontoret for Farge og Interiør, IFI.no, til årets store fagsamling når de arrangerer NM i overflateteknikk i grenene maling, tapet og gulvlegging.

Utover dette så har vi med oss internasjonale paviljonger fra både Danmark og Latvia.

Vinneren av Byggenæringens Innovasjonspris kåres fredag 22. oktober

Konkurransen om Byggenæringens Innovasjonspris 2021 er allerede i gang og vi planlegger å presentere de 8 vinnerkandidatene under en egen Byggenæringens Innovasjonskonferanse fredag 22. oktober.

I tillegg skal vi dele ut Byggenæringens Ærespris, kåre årets promotør og ikke minst kåre årets beste stand blant utstillerne våre. Så her er det mye å glede seg til.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.