invitasjon til Det Norske Byggemøtet

Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen går som planlagt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg sin misjon er å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrke konkurransekraften til våre deltagere. For å klare det skal vi bruke våre verdier;  skikkelig, smart og modig.

I skrivende stund opplever vi utfordrende rammebetingelser i forhold til å arrangere møteplasser og det kan skje endringer raskt. Da Oslo Kommune kom med endring av forskrift om forebygging av koronasmitte i Oslo sjekket vi derfor opp hvordan dette vil påvirke arrangementer for næringslivet. Igår fikk vi svar fra kommunen om hvilke retningslinjer som gjelder for å arrangere Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 13.oktober.

Her er svar fra Oslo Kommune:

Tiltaket innebærer at det vil være tillatt med arrangementer innendørs for 200 personer når det er fast seteplassering. Med fast seteplassering menes at den enkelte person blir anvist en sitteplass som skal benyttes under hele arrangementet, og det skal ikke være mulig å bytte plass underveis. Det er ikke et krav om at sete er tildelt på forhånd gjennom reservering, nummerte plasser el.l., og plasstildeling på stedet er derfor tilstrekkelig.

Denne tilbakemeldingen gjør at vi planlegger å gjennomføre Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 13.oktober som planlagt med mulighet for både fysisk- og digital deltagelse.

Vi ser frem til å samle toppledere fra ulike bransjer i byggenæringen og til å inspirere dem til å se HVORFOR og HVORDAN man kan ta i bruk nye forretningsmodeller og digitale verktøy for å oppnå produktivitets- og lønnsomhetsgevinster.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.