invitasjon til Det Norske Byggemøtet

Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen går som planlagt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg sin misjon er å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrke konkurransekraften til våre deltagere. For å klare det skal vi bruke våre verdier;  skikkelig, smart og modig.

I skrivende stund opplever vi utfordrende rammebetingelser i forhold til å arrangere møteplasser og det kan skje endringer raskt. Da Oslo Kommune kom med endring av forskrift om forebygging av koronasmitte i Oslo sjekket vi derfor opp hvordan dette vil påvirke arrangementer for næringslivet. Igår fikk vi svar fra kommunen om hvilke retningslinjer som gjelder for å arrangere Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 13.oktober.

Her er svar fra Oslo Kommune:

Tiltaket innebærer at det vil være tillatt med arrangementer innendørs for 200 personer når det er fast seteplassering. Med fast seteplassering menes at den enkelte person blir anvist en sitteplass som skal benyttes under hele arrangementet, og det skal ikke være mulig å bytte plass underveis. Det er ikke et krav om at sete er tildelt på forhånd gjennom reservering, nummerte plasser el.l., og plasstildeling på stedet er derfor tilstrekkelig.

Denne tilbakemeldingen gjør at vi planlegger å gjennomføre Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 13.oktober som planlagt med mulighet for både fysisk- og digital deltagelse.

Vi ser frem til å samle toppledere fra ulike bransjer i byggenæringen og til å inspirere dem til å se HVORFOR og HVORDAN man kan ta i bruk nye forretningsmodeller og digitale verktøy for å oppnå produktivitets- og lønnsomhetsgevinster.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.