Vinner av Byggenæringens Ærespris 2019, KJetil Trædal Thorsen i midten. Carl Otto Løvenskiold til venstre og Gunnar Glavin Nybø til høyre.

Det Norske Byggemøtet, topplederkonferansen den 13.oktober

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det Norske Byggemøtet har som ambisjon å samle mennesker på tvers av bransjer i byggeprosessen. Den 13.oktober inviterer vi derfor toppledere til en egen topplederkonferanse. Her skal vi gjøre et dypdykk i hvordan digitalisering- og innovasjonsarbeid kan bidra til en mer produktiv og bærekraftig næringsutvikling.

Byggenæringens Ærespris skal selvsagt deles ut og vi er stolte av å annonsere fjorårets prismottager, Kjetil Trædal Thorsen, som dagens keynote-speaker. Temaet for konferansen er «Bindingsverk – relasjoner som gjør oss sterkere».

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.