Vinner av Byggenæringens Ærespris 2019, KJetil Trædal Thorsen i midten. Carl Otto Løvenskiold til venstre og Gunnar Glavin Nybø til høyre.

Det Norske Byggemøtet, topplederkonferansen den 13.oktober

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det Norske Byggemøtet har som ambisjon å samle mennesker på tvers av bransjer i byggeprosessen. Den 13.oktober inviterer vi derfor toppledere til en egen topplederkonferanse. Her skal vi gjøre et dypdykk i hvordan digitalisering- og innovasjonsarbeid kan bidra til en mer produktiv og bærekraftig næringsutvikling.

Byggenæringens Ærespris skal selvsagt deles ut og vi er stolte av å annonsere fjorårets prismottager, Kjetil Trædal Thorsen, som dagens keynote-speaker. Temaet for konferansen er «Bindingsverk – relasjoner som gjør oss sterkere».

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.