Det Norske Byggemøtet scenen

Det Norske Byggemøtet 2020 – topplederkonferansen må endres som følge av smittesituasjonen i Oslo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

I går, torsdag 8.oktober 2020 kom byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, med en sterk anbefaling om at man ikke bør samle folk i store forsamlinger i Oslo. Selv om Oslo kommune ikke har endret reglene for arrangementer har vårt styre i dag diskutert situasjonen. I møtet kom vi frem til at vi dessverre må be alle de topplederne, som hadde meldt seg på til å være til stede i Christiania Teater om å følge oss via digitale flater isteden.

Bygg Reis Deg AS har som misjon å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser av ulik størrelse, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrket konkurransekraft for byggenæringen i Norge. Denne misjonen har vi etterlevd siden etableringen i 1954 og vi har tilpasset oss de til enhver tid gjeldende rammebetingelser.

Nå finner vi imidlertid situasjonen så uklar og vanskelig at vi velger å følge byrådslederens anbefaling. Vi ønsker selvfølgelig ikke å sette våre deltageres liv- og helse i fare selv om vi hadde forberedt et godt opplegg rundt å ivareta deltagernes sikkerhet- og smittevern sammen med vårt eventbyrå, JCP Nordic og Christiania Teater.

Det er med tungt hjerte vi må endre på årets arrangementet, men heldigvis har vi forberedt oss på at dette kunne skje. I tillegg har vi nå oppgradert produksjonen slik at deltagerne skal få oppleve en profesjonell TV sending med mulighet for å engasjere seg med spørsmål på forhånd, underveis og å komme med innspill i diskusjonene. Vi håper dette bekrefter at vi tar ansvar og at vi gjennom den digitale produksjonen fortsatt kan bidra til å spre nyttig kunnskap og styrke deltagernes konkurransekraft.

Vi ønsker med dette alle som er påmeldt og alle andre som enda ikke har meldt seg på velkommen til en digital topplederkonferanse som skal styrke oss og binde oss tettere sammen.

Mens du venter kan du ta en titt i vårt program til konferansen hvor vi har delt noen av de tankene våre byggstemmer har uttalt gjennom sommeren. Les programmet HER

Meld deg på her: www.detnorskebyggemotet.no

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.