Det Norske Byggemøtet 2017

Det Norske Byggemøtet 2019 presenteres på 4 faglige seminarscener under Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg har ambisjoner om å utvikle tidenes beste messeopplevelse sammen med våre utstillere. Derfor har vi etablert Det Norske Byggemøtet som består av seminarer og foredrag på fire ulike scener i hallene A, D og E alle dager under Bygg Reis Deg. Her tilbyr vi ulike aktører å komme med sitt budskap i den hensikt å øke kunnskapsdeling og kompetanse for en mer bærekraftig norsk byggenæring. Vi vil kategorisere innleggene etter følgende mal:
Hvilken fase av byggeprosessen vil ditt innlegg være mest relevant?

 1. Ledelse/organisering
 2. Planlegging
 3. Materialvalg
 4. Utførelse

Hvilken målgruppe vil være mest relevant for ditt innlegg ?

 1. Ledere
 2. Operative

Hvilket av følgende tema vil bli tatt opp i ditt innlegg ?

 1. Innovasjon
 2. Digitalisering
 3. Bærekraft klima
 4. Bærekraft økonomi
 5. Bærekraft samfunn
 6. Lønnsomhet
 7. Samspill

Når vi har kategorisert de ulike innleggene vil vi plassere det på den scenen og til det tidspunkt vi finner mest relevant. Hensikten med aktiviteten fra scenene er å skape godt, relevant og verdifullt innhold for publikum som besøker Bygg Reis Deg 2019.

Praktisk informasjon

 • Tidsrammen bookes hos vår samarbeidspartner Medvind ved nina@medvind.no som registrerer og plasserer de ulike seminarene.
 • En tidsramme på 30 min tilsvarer 20-25 min scenetid. Foredraget/seminaret skal gjennomføres to ganger på ulike tidspunkt slik at flest mulig besøkende kan overvære det.
 • Scenene vil være utstyrt med nødvendig teknisk utstyr, og det vil være en tekniker og en vert til stede som bistår med den tekniske gjennomføringen på scenen.

Vi ser frem til å arrangere Det Norske Byggemøtet 2019 sammen med våre samarbeidspartnere og utstillere 16-19 oktober på Norges varemesse.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Har du elektroverktøy som tåler kulda?

På forrige Bygg Reis Deg messe hadde vi for første gang samlet alt av verktøy leverandører i hall E. I år blir intet unntak. Det vil bugne av aktiviteter og spennende nyheter blant våre utstillere i verktøy kategorien.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.