Det Norske Byggemøtet 2017

Det Norske Byggemøtet 2019 presenteres på 4 faglige seminarscener under Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg har ambisjoner om å utvikle tidenes beste messeopplevelse sammen med våre utstillere. Derfor har vi etablert Det Norske Byggemøtet som består av seminarer og foredrag på fire ulike scener i hallene A, D og E alle dager under Bygg Reis Deg. Her tilbyr vi ulike aktører å komme med sitt budskap i den hensikt å øke kunnskapsdeling og kompetanse for en mer bærekraftig norsk byggenæring. Vi vil kategorisere innleggene etter følgende mal:
Hvilken fase av byggeprosessen vil ditt innlegg være mest relevant?

 1. Ledelse/organisering
 2. Planlegging
 3. Materialvalg
 4. Utførelse

Hvilken målgruppe vil være mest relevant for ditt innlegg ?

 1. Ledere
 2. Operative

Hvilket av følgende tema vil bli tatt opp i ditt innlegg ?

 1. Innovasjon
 2. Digitalisering
 3. Bærekraft klima
 4. Bærekraft økonomi
 5. Bærekraft samfunn
 6. Lønnsomhet
 7. Samspill

Når vi har kategorisert de ulike innleggene vil vi plassere det på den scenen og til det tidspunkt vi finner mest relevant. Hensikten med aktiviteten fra scenene er å skape godt, relevant og verdifullt innhold for publikum som besøker Bygg Reis Deg 2019.

Praktisk informasjon

 • Tidsrammen bookes hos vår samarbeidspartner Medvind ved nina@medvind.no som registrerer og plasserer de ulike seminarene.
 • En tidsramme på 30 min tilsvarer 20-25 min scenetid. Foredraget/seminaret skal gjennomføres to ganger på ulike tidspunkt slik at flest mulig besøkende kan overvære det.
 • Scenene vil være utstyrt med nødvendig teknisk utstyr, og det vil være en tekniker og en vert til stede som bistår med den tekniske gjennomføringen på scenen.

Vi ser frem til å arrangere Det Norske Byggemøtet 2019 sammen med våre samarbeidspartnere og utstillere 16-19 oktober på Norges varemesse.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.