Adm. direktør Gunnar G. Nybø

«Det fylles opp til Bygg Reis Deg 2019»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Påmeldingene strømmer inn til Bygg Reis Deg og i skrivende stund har vi fylt nærmere 35% av utstillingsarealet i 2019. Vi har brukt den siste tiden til å kategorisere alle bestillingene og tegnet ut et første utkast til hallkart. Nå ser vi konturene av det som skal bli tidenes beste og største Bygg Reis Deg.    
Siden januar har vi doblet antall utstillere og nå dekker vi mer enn 35% av utstillingsarealet. Det tyder på at våre kunder har mottatt budskapet om å komme tidlig i gang med planleggingen. Det har vi i Bygg Reis Deg også gjort. Vi har gjennomført flere møter med Norges Varemesse vedrørende utviklingstiltak før neste messe. Det blir spennende å se hva vi får til, men det som er helt sikkert er at mattilbudet blir betydelig forbedret. Som kjent; «uten mat og drikke duger helten ikke» så det passer oss perfekt at de allerede har endret sine menyer til det bedre. I tillegg har de samlet ulike funksjoner slik at blant annet utviklingsavdelingen skal kunne levere enda bedre service og tjenester enn ved tidligere messer. I vår egen organisasjon har det også skjedd endringer. Vår salgssjef, Arne Markussen har valgt å søke nye utfordringer. Det innebærer at det er Nina Lundgreen og undertegnede som hjelper våre utstillere etter beste evne. Dersom du trenger informasjon for å legge inn din bestilling eller er usikker på om dere har meldt dere på er det bare å ta kontakt på brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90. De som har bestemt seg for å bli med kan gå inn på vår nettside og registrere sin bestilling i vår påmeldingsmodul. Da vil du motta en ordrebekreftelse og et forslag til plassering under den kategorien du representerer.
Vi ser frem til å videreutvikle Bygg Reis Deg sammen med dere.
Gunnar G. Nybø
 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.