produksjon_1_small-1440x810

Designvegg.no lanseres på Bygg Reis Deg 2019!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lansering:
Designvegg.no lanseres på Bygg Reis Deg 2019. Ja, det er spennende å se hvordan markedet responderer på våres produkter sier Sivilingeniør og Arkitekt Audun Bergstrøm som er grunnleggeren av Designvegg.no

Jeg har i lang tid sett at det har vært behov for mere data til byggevarer som påføres motiver i form av trykk sier Bergstrøm og etter 10 års forskning og utvikling er det altså klart for å lansere Designvegg.no
Matematikk i fokus:
«Vi gjør det, fra matematiske algoritmer til vakre bygningsprodukter med revolusjonerende høy kvalitet» er våres slagord i Designvegg. Og matematikken har opptatt meg i lang tid. I kombinasjon med sterkere datamaskiner er det noe som skjer i bransjen. Nye nisjer finner vei og gjerne med ekstraordinær kvalitet sånn som våres produkter sier Bergstrøm. Ja, og automatisering da. Det er avgjørende for fremtidig produksjon.
Fra Bygda:
At vi som kommer fra bygde Norge kan få til noe nytt og reise inn til byen for å vise frem våres produkter er spennende. Vi har fått etablert et samarbeid med Forestia AS og Flisa Trykkeri AS, så på denne måten skal vi klare å vise at vi ikke bare er trauste hedmarkinger.
Mye farger:
Det er mye farger på produktene til Designvegg.no. Farger har alltid opptatt meg siden jeg kom inn i bransjen, sier Bergstrøm. Jeg har vært rundt bordet i det som omhandler et byggeprosjekt, fra entreprenøren, prosjektlederen, byggherren og ikke minst arkitekten. Og jeg har hele tiden forsøkt å få inn flere farger, men det er ikke alltid like lett. Jeg håper derfor at jeg med Designvegg.no kan vise vei til at flere vil ta i bruk farger til offentlige og private rom. Ja, farger gjør noe med deg, det skaper trivsel og folk blir lettere til sinns.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.