produksjon_1_small-1440x810

Designvegg.no lanseres på Bygg Reis Deg 2019!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lansering:
Designvegg.no lanseres på Bygg Reis Deg 2019. Ja, det er spennende å se hvordan markedet responderer på våres produkter sier Sivilingeniør og Arkitekt Audun Bergstrøm som er grunnleggeren av Designvegg.no

Jeg har i lang tid sett at det har vært behov for mere data til byggevarer som påføres motiver i form av trykk sier Bergstrøm og etter 10 års forskning og utvikling er det altså klart for å lansere Designvegg.no
Matematikk i fokus:
«Vi gjør det, fra matematiske algoritmer til vakre bygningsprodukter med revolusjonerende høy kvalitet» er våres slagord i Designvegg. Og matematikken har opptatt meg i lang tid. I kombinasjon med sterkere datamaskiner er det noe som skjer i bransjen. Nye nisjer finner vei og gjerne med ekstraordinær kvalitet sånn som våres produkter sier Bergstrøm. Ja, og automatisering da. Det er avgjørende for fremtidig produksjon.
Fra Bygda:
At vi som kommer fra bygde Norge kan få til noe nytt og reise inn til byen for å vise frem våres produkter er spennende. Vi har fått etablert et samarbeid med Forestia AS og Flisa Trykkeri AS, så på denne måten skal vi klare å vise at vi ikke bare er trauste hedmarkinger.
Mye farger:
Det er mye farger på produktene til Designvegg.no. Farger har alltid opptatt meg siden jeg kom inn i bransjen, sier Bergstrøm. Jeg har vært rundt bordet i det som omhandler et byggeprosjekt, fra entreprenøren, prosjektlederen, byggherren og ikke minst arkitekten. Og jeg har hele tiden forsøkt å få inn flere farger, men det er ikke alltid like lett. Jeg håper derfor at jeg med Designvegg.no kan vise vei til at flere vil ta i bruk farger til offentlige og private rom. Ja, farger gjør noe med deg, det skaper trivsel og folk blir lettere til sinns.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.