Jury

De 8 kandidatene til Byggenæringens Innovasjonspris har presentert seg for juryen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tirsdag 10.september var den store presentasjonsdagen for juryen i Byggenæringens Innovasjonspris. Da kom de 8 kandidatene på løpende bånd for å presentere sitt kandidatur. Det er gledelig å registrere så mange gode og forskjellige kandidater fortelle om sine prosjekter. Det viser at det pågår mye godt innovativt arbeid som vil bidra til en bærekraftig og positiv utvikling for norsk byggenæring. Hvis flere hadde tatt i bruk de løsningene og produktene som ble presentert ville man garantert blitt både mer lønnsom og bærekraftig i tillegg til at sluttkunden ville fått et bedre produkt. Juryen sto overfor tøffe valg når de skulle evaluere seg ned fra 8 til 1 vinnerkandidat. Kandidatene representerte flere deler av byggeprosessen og var hver især gode vinnere innen sitt virksomhetsområde. Nå gjenstår det at kandidatene skal presentere seg for publikum under Byggenæringens Innovasjonskonferanse, fredag 18.oktober kl. 10.30 – 13.00 på scene 1 i hall A.  Der vil samtlige deltagere få tildelt sitt synlige bevis på at de ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2019 og den dyktige og heldige vinneren får løfte den gjeve glasskulen over hodet.

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.