Jury

De 8 kandidatene til Byggenæringens Innovasjonspris har presentert seg for juryen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tirsdag 10.september var den store presentasjonsdagen for juryen i Byggenæringens Innovasjonspris. Da kom de 8 kandidatene på løpende bånd for å presentere sitt kandidatur. Det er gledelig å registrere så mange gode og forskjellige kandidater fortelle om sine prosjekter. Det viser at det pågår mye godt innovativt arbeid som vil bidra til en bærekraftig og positiv utvikling for norsk byggenæring. Hvis flere hadde tatt i bruk de løsningene og produktene som ble presentert ville man garantert blitt både mer lønnsom og bærekraftig i tillegg til at sluttkunden ville fått et bedre produkt. Juryen sto overfor tøffe valg når de skulle evaluere seg ned fra 8 til 1 vinnerkandidat. Kandidatene representerte flere deler av byggeprosessen og var hver især gode vinnere innen sitt virksomhetsområde. Nå gjenstår det at kandidatene skal presentere seg for publikum under Byggenæringens Innovasjonskonferanse, fredag 18.oktober kl. 10.30 – 13.00 på scene 1 i hall A.  Der vil samtlige deltagere få tildelt sitt synlige bevis på at de ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2019 og den dyktige og heldige vinneren får løfte den gjeve glasskulen over hodet.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.