Dansk Fellesstand

Danskene vil bidra til utvikling av norsk byggenæring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Det er med stor glede vi kan fortelle at det også neste år vil bli en dansk fellesstand på Bygg Reis Deg. Det er det danske selskapet Danish Export Association, som skal koordinere organiseringen og markedsføringen av standen.

Dansk tradisjon

Den danske fellesstanden har lange tradisjoner med å delta på Bygg Reis Deg. I år er det et nytt selskap som står bak deltagelsen og vi ser frem til å samarbeide med dem. Dansk byggenæring ligger langt fremme internasjonalt og vi skal la oss inspirere av våre danske venner og fremme deres deltagelse på best mulig måte sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø.

Bygg Reis Deg har pr i dag registrert over 250 utstillere fra en rekke ulike kategorier. Normalt vil vi ha deltagelse fra over 150 utenlandske utstillere enten med egne stands eller gjennom felles nasjonspaviljonger. Det er naturlig nok knyttet stor spenning til hvorvidt våre utenlandske venner kan delta på neste års messe, men vi har tålmodighet og kommer til å gjøre det vi kan for at de skal kunne delta.

”Der er fuld speed på byggesektoren i Danmark, hvor fokus er på energibesparelser, energioptimering og bæredygtige løsninger. Derfor har danske leverandører løsninger i høj kvalitet, og de kommer med mange relevante erfaringer inden for bæredygtigt byggeri, som vi glæder os til at vise de norske virksomheder,” siger Ulrik Dahl, CEO, Danish Export Association.

Foreningen overtog i 2019 alle aktiviteter fra CFU, hvilket er en styrkelse af den danske tilstedeværelse på Bygg Reis Deg

”Vi er allerede meget aktive i Norge og er den største danske arrangør af internationale fagmesser, så det ligger godt i tråd med vores kompetencer. De erfaringer sætter vi i spil i forhold til Bygg Reis Dag, hvor vi forventer samme eller større pavillon end i 2019. Her inddrager vi alle relevante partnere og søger tilskud fra Trade Council for at få flest mulige danske virksomheder med,” siger Ulrik Dahl.

Bygg Reis Deg samler store deler av verdikjeden og produktkategoriene i en byggeprosess og har som visjon om å være byggenæringens viktigste møteplass. Neste messe arrangeres 20-23 oktober 2021 og vi forventer mer enn 500 utstillere og 40.000 besøkende.

Danish Export Association er et eksportfellesskap bestående av over 600 danske eksportbedrifter. De arrangerer nettverksmøter og sørger for felles deltagelse på internasjonale fagmesser og delegasjonsturer.

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.