Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

Bygg Reis Deg har vært og er en veldig nyttig arena for oss. Her kommer vi tett på både våre forhandlere og brukerne av våre verktøy. Det at de kan få ta, føle og teste kvaliteten på våre FEIN verktøy er uvurderlig, sier Kjersti.

Fein verktøy
Foto: Fein

På Bygg Reis Deg treffer man både privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er det med andre ord mange interessegrupper, og utstillerne våre har ulike målsettinger for messen.

Vi vier jo selvfølgelig mye av vår oppmerksomhet på FEIN MULTIMASTER – over 5 millioner av våre oscillerende maskiner presterer under tøffe forhold hver dag, og er det mest solgte Multiverktøyet i verden. Det er jo ikke for ingenting at mange håndverkere sier «feinsaga» når de snakker om en multikutter uansett hvilket merke det er. Vi vil også fokusere på det store utvalget av tilbehør til MULTIMASTER, for også her er FEIN markedsledende med det største utvalget, sier hun.

Nye fokusområder nå og fremover mot Bygg Reis Deg

For tiden er det FEINs batteriprogram vi fokuserer på. Flere nye tilskudd, og utvalget er stadig under utvikling. Her viser jo også FEIN sin andre styrke, verktøy som er laget for bearbeiding av metall. Siste nyhet er den nye hurtigladeren ALG 80 BC med Bluetooth hvor du sammen med my.fein appen kan få pushvarsler om når batteriet er ferdig ladet, avslutter Kjersti.

Fein app
Foto: Fein

Les pressemelding fra FEIN om deres nye app og nettportal her.

Ønsker du å være utstiller på Bygg Reis Deg 2021? Vi har fortsatt plass til din bedrift!
Meld deg på HER.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.