DSC_3252R-Certior

Certior AS – Bransjens første digitale HMS tavle

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Certior er stolte av å lansere en digital kommunikasjon- og informasjons modul for effektiv og sikker håndtering av HMS på byggeplass. Den tradisjonelle HMS tavlen erstattes av en digital byggeplasstavle som gir fordeler og besparelser enten du er entreprenør, byggherre eller eiendomsforvalter.
Stativet er designet for å være montert på en byggeplass fra start til slutt. Det er montert en stor og robust touchskjerm hvor all informasjon er lett tilgjengelig. I tillegg integreres kortleser som også er obligatorisk på de fleste byggeplasser.

Finn mer informasjon eller book presentasjon på www.certior.no
Se og prøv de nye tavlene til Certior på Bygg Reis Deg 2019!
Foto: Certior

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.