CathrineBarth

Cathrine Barth er klar for å presentere sirkulære byggeklosser på Det Norske Byggemøtet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sirkulære byggeklosser – samspill som nøkkel til grønn verdiskaping
Cathrine Barth er co-founder for Circular Norway, en ny næringsforening etablert for å akselerere overgangen til en sirkulærøkonomi i Norge. Sirkulærøkonomi regnes for en av de mest virkningsfulle retningene for å nå de ambisiøse klimamålene i Parisavtalen. For å utvikle sirkulære løsninger som fungerer – trengs ny innovasjon.

Byggfloken løser utfordringene
Gjennom 6 måneder har 26 aktører i byggenæringen samarbeidet og dyttet egne og næringens grenser for å utvikle nye forretningsområder som bidrar til grønn vekst. På Det Norske Byggemøtet vil Cathrine Barth fra Circular Norway gir deg essensen av 19 konsepter og tips for hva som skal til for at ditt selskap kan komme i tet gjennom sirkulær innovasjon. Lær mer om arbeidet med byggfloken her.

Hvem er Cathrine?
Cathrine Barth har bakgrunn fra innovasjon, design, kommunikasjon og journalistikk. Hun har en master i ledelse fra BI i Grønn Vekst.  Cathrine Barth har ekspertise innen strategisk rådgivning og bærekraftige forretningsmodeller. De siste årene har hun vært en primus motor for flere initiativer inkludert tech-trening med GirlGeekDinner, grønnere byer gjennom innovasjonsprosjekt HengendeHager. Hun brenner for et grønnere og mer sirkulært næringsliv – som gjør Norge til et foregangsland og eksportør av grønne løsninger. Lær mer om Circular Norway her

Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.