CathrineBarth

Cathrine Barth er klar for å presentere sirkulære byggeklosser på Det Norske Byggemøtet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sirkulære byggeklosser – samspill som nøkkel til grønn verdiskaping
Cathrine Barth er co-founder for Circular Norway, en ny næringsforening etablert for å akselerere overgangen til en sirkulærøkonomi i Norge. Sirkulærøkonomi regnes for en av de mest virkningsfulle retningene for å nå de ambisiøse klimamålene i Parisavtalen. For å utvikle sirkulære løsninger som fungerer – trengs ny innovasjon.

Byggfloken løser utfordringene
Gjennom 6 måneder har 26 aktører i byggenæringen samarbeidet og dyttet egne og næringens grenser for å utvikle nye forretningsområder som bidrar til grønn vekst. På Det Norske Byggemøtet vil Cathrine Barth fra Circular Norway gir deg essensen av 19 konsepter og tips for hva som skal til for at ditt selskap kan komme i tet gjennom sirkulær innovasjon. Lær mer om arbeidet med byggfloken her.

Hvem er Cathrine?
Cathrine Barth har bakgrunn fra innovasjon, design, kommunikasjon og journalistikk. Hun har en master i ledelse fra BI i Grønn Vekst.  Cathrine Barth har ekspertise innen strategisk rådgivning og bærekraftige forretningsmodeller. De siste årene har hun vært en primus motor for flere initiativer inkludert tech-trening med GirlGeekDinner, grønnere byer gjennom innovasjonsprosjekt HengendeHager. Hun brenner for et grønnere og mer sirkulært næringsliv – som gjør Norge til et foregangsland og eksportør av grønne løsninger. Lær mer om Circular Norway her

Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.