Stand, digital messe

Bygg Reis Deg arrangeres 20.-23. oktober i 2021 – nå også digitalt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg har siden etableringen i 1954 vært en møteplass for alle som er involvert i ett byggeprosjekt. Her møtes man for å stille ut sine varer og tjenester og vise frem sine ansatte for nye og eksisterende kunder. Her finner du de beste løsningene innen bygg, bolig og anlegg.

Vi i Bygg Reis Deg jobber hver eneste dag med å utvikle møteplasser som styrker konkurransekraften til norsk byggenæring og vi gjør det vi kan for at både utstillere og besøkende oppnår dette.

Det siste året har lært oss å ta i bruk nye kommunikasjonsverktøy og gitt oss muligheten til å delta på ulike digitale møteplasser. Selv om alle gleder seg til å møtes på fysiske arrangementer tror vi morgendagen krever at vi omstiller oss og tilbyr slike løsninger også for våre messer.
Vårt mål er å ligge i forkant av utviklingen og derfor er det med glede vi kan informere om at vi med hjelp fra Innovasjon Norge og det norske selskapet Netfair AS kan tilby en digital messeplattform som et supplement til den fysiske messen i 2021.

Med denne plattformen på plass kan vi tilby fysisk og digital deltagelse både som besøkende og utstiller. Det innebærer at vi kan utvide vårt marked og bidra til at flere utstillere og besøkende kan møtes på vår hybrid versjon av Bygg Reis Deg messen, 20-23 oktober 2021.

Den digitale messeplattformen vil være åpen for søk og forespørsler fra og med 1.oktober til og med 1.desember 2021. Under messedagene 20-23 oktober vil både den digitale og fysiske delen være bemannet. Her kan du oppleve direkte presentasjoner og aktiviteter enten i messehallen på Norges Varemesse eller via din egen digitale plattform.

Vi håper at både utstillere og besøkende setter pris på dette tilbudet og skal sørge for at utstillingen og det faglige programmet blir av best mulig kvalitet både for profesjonelle og private aktører enten du velger å delta fysisk eller digitalt.

Les mer om den digitale messen i brosjyren nedenfor:

Ønsker du å delta som utstiler?

Enten du ønsker å delta fysisk eller digitalt, så har vi plass til din bedrift. Bestill her eller send oss en forespørsel på brd@byggreisdeg.no.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.