BYGGENÆRINGENS

INNOVASJONSPRIS

Byggenæringens Innovasjonspris ble etablert av Bygg Reis Deg i 2011. Hensikten er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring. Byggenæringens Innovasjonspris skal deles ut stil et firma/organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning.

SISTE NYTT OM BYGGENÆRINGENS INNOVASJONSPRIS

Spacemaker og Statsbygg viser vei

Norsk byggenæring skal bli papirløs. Disse gjør noe med det. 90 % av befolkningsveksten kommer til å skje i byene våre. Dette betyr at vi må bygge et “nytt Paris” hver eneste uke i årene fremover. Det trengs tettere og smartere byggeløsninger, som ikke minst er bærekraftige. Det sa Helene Margrethe

LES MER

​Statsbygg nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Foto: Ådne Homleid, Byggeindustrien. Ved å stille krav i sine kontrakter om papirløse byggeplasser tar Statsbygg en aktiv rolle i digitalisering og effektivisering av byggebransjen. Målet er å øke graden av digitalisering i prosjektene og samtidig få mer verdi ut av informasjonen som skapes gjennom prosjektet. Statsbygg har testet papirløs

LES MER
DECO SYSTEMSOlaf Rimstad, Salgsansvarlig i Deco Systems
Les mer
«Produktet har blitt en kjempesuksess og vi har nå laget to nye modeller, WS1 og WS2. Nå har vi forbedret produktet ytterligere. Det var en positiv effekt av å bli nominert. Vi har fått oppmerksomhet i både lokal og regional media. Det var en skikkelig «boost» for et lite selskap som oss sier Rimstad. Vi kom i kontakt med rådgivende ingeniører og arkitekter som har vært viktig for oss. Nå er vi inne i flere Breeam prosjekter og har utviklet flere BIM modeller. Jeg tror ikke vi hadde vært der vi er i dag om vi ikke ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris i 2017»
HEY'DI
HEY'DIKenneth Antonsen, salgs- og markedsdirektør i Hey’di
Les mer
«Nominasjonen har betydd oppmerksomhet. Den har også fungert som bevis på at vi er et innovativt firma. Å bli nominert til prisen, setter ett ekstra kvalitetsstempel på produktutviklingsprosessen»
TERMOWOOD
TERMOWOODHenning Thoresen, administrerende direktør i Termowood
Les mer
«Vi fikk god oppmerksomhet rundt standen på messen ettersom vi hadde blitt nominert til Byggenæringens innovasjonspris. Det gjorde det også lettere å presentere seg for større aktører. Det å kunne presentere sitt selskap og sine produkter og samtidig tilføye at vi var blitt nominert til Byggenæringens innovasjonspris ga oss en positiv anerkjennelse og troverdighet i innsalgfasen. Nå ser vi frem til fortsatt vekst og gleder oss til å delta som utstiller på Bygg Reis Deg 2019»
Previous
Next

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.