BYGGENÆRINGENS INNOVASJONSPRIS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg er opptatt av å fremme gode ideer og løsninger som kan bidra til økt konkurransekraft og et sterkere norsk byggelag. Byggenæringens Innovasjonspris deles ut til et firma, en organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring.

SISTE NYTT OM BYGGENÆRINGENS INNOVASJONSPRIS

Spacemaker og Statsbygg viser vei

Norsk byggenæring skal bli papirløs. Disse gjør noe med det. Foto: Endre Simonsen Skrevet av: Sarah Brennsæter og Bettina Eilertsen Se videoen fra utdelingen HER – 90 % av befolkningsveksten kommer til å skje i byene våre. Dette betyr at vi må bygge et “nytt Paris” hver eneste uke i

LES MER

​Statsbygg nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2019

Foto: Ådne Homleid, Byggeindustrien. Ved å stille krav i sine kontrakter om papirløse byggeplasser tar Statsbygg en aktiv rolle i digitalisering og effektivisering av byggebransjen. Målet er å øke graden av digitalisering i prosjektene og samtidig få mer verdi ut av informasjonen som skapes gjennom prosjektet. Statsbygg har testet papirløs

LES MER

Produktet har blitt en kjempesuksess og vi har nå laget to nye modeller, WS1 og WS2. Nå har vi forbedret produktet ytterligere. Det var en positiv effekt av å bli nominert. Vi har fått oppmerksomhet i både lokal og regional media. Det var en skikkelig «boost» for et lite selskap som oss sier Rimstad. Vi kom i kontakt med rådgivende ingeniører og arkitekter som har vært viktig for oss. Nå er vi inne i flere Breeam prosjekter og har utviklet flere BIM modeller. Jeg tror ikke vi hadde vært der vi er i dag om vi ikke ble nominert til Byggenæringens Innovasjonspris i 2017.

Olaf Rimstad

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.