Her ser du juryen til Byggenæringens Innovasjonspris 2021 bestående av Fra venstre Gunnar G. Nybø, Hege Schøyen Dillner, Sindre Samsing, Tor Inge Hjemdal, Jøns Sjøgren, Krister Moen, Aslaug Koksvik

Byggenæringens Innovasjonspris deles ut fredag 22.oktober

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Byggenæringens Innovasjonspris ble etablert av Bygg Reis Deg i 2011. Hensikten er å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring. 

Byggenæringens Innovasjonspris deles ut til et firma, organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning.

Årets juryleder er, administrerende direktør i Design og Arkitektur Norge (DOGA), Tor Inge Hjemdal. Hjemdal er utdannet sivilarkitekt fra NTNU, med utdanning innen arkitektur og urbanisme fra Illinois Institute of Technology i Chicago og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo samt innovasjon og ledelse fra Haas business school ved Berkeley.

Med seg i juryen har han hatt: Ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland.(med Sindre Samsing som erstatter under kandidat presentasjonen) Head of the Bioeconomy Sceme Specialist Bioeconomy, forestry and building industry i Innovasjon Norge, Krister Moen. Bærekraftrådgiver i Grønn Byggallianse, Hege Schøyen Dillner. Administrerende direktør i Virke Byggevarehandel, Aslaug Koksvik og teknisk sjef i Byggevareindustrien, Trine Dyrstad Pettersen (med Jøns Sjøgren som erstatter under kandidat presentasjonen).

Følgende kandidater blir invitert til å presentere seg for publikum under Byggenæringens Innovasjonskonferanse fredag 22.oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm. Listet opp i tilfeldig rekkefølge:

  • Asplan Viak med kandidaten «AV Ombruk»
  • Drammen Kommune ved Drammen Eiendom KF med kandidaten «Bygningskompleks som produserer sommervarme for vinterbruk. (Geotermos)»
  • 7Analytics med kandidaten «Flomkuben»
  • Gilje Tre AS med kandidaten «Flyt 2021»
  • Entra ASA med kandidaten «Kristian Augustgt 13»
  • Rambøll Norge AS med kandidaten «Rehub»
  • Vartdal Plastindustri AS med kandidaten «Vartdal Ringmur Loop»
  • AS Rockwool med kandidaten «Verdens største elektriske smelteovn for produksjon av steinull»
  • Termowood AS / MADE as med kandidaten TewoFlex

I september presenterte de ulike kandidatene seg for juryen og nå gjenstår det å se hvem de har valgt ut som årets vinner. Det presenteres under Byggenæringens Innovasjonskonferanse, fredag 22.oktober kl 10.00 – 12.00 i konferansesalen i hall A på Norges Varemesse i Lillestrøm. Det er gratis adgang og man kan følge presentasjonene både på Lillestrøm og digitalt på vår digitale messeplattform.

Her ser du de ulike kandidatene etter at de hadde presentert seg for juryen 20. september.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.