Byggeindustrien

Byggeindustrien lager det offisielle messemagasinet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vi i Bygg Reis Deg er godt igang med forberedelsene til det som skal bli den 29. Bygg Reis Deg messen, 20-23 oktober 2021. I tillegg til salg av stands og konseptutvikling jobber vi kontinuerlig med å fremme vårt arrangement og våre utstillere. Da er det godt å ha gode hjelpere og kommunikasjonskanaler i nabolaget. Byggeindustrien/bygg.no er samlokalisert med Bygg Reis Deg i Oslo. Det gjør det enklere for oss å holde oss oppdatert om hva som skjer i byggenæringen og selvfølgelig annonserer vi i deres kanaler.

Det er derfor naturlig at det er Byggeindustrien/bygg.no som skal lage det offisielle messemagasinet også for neste års messe. Som ved tidligere messer vil du bli møtt av de blide folkene fra Byggeindustrien når du ankommer messen. De vil ønske deg velkommen og gi deg en rykende fersk utgave av messemagasinet. Her finner du informasjon om alle produktnyheter som blir presentert på messen.

Har du allerede bestilt stand må du ikke nøle med å ta kontakt med Byggeindustrien enten det gjelder annonsering eller redaksjonelle tips og produktnyheter.

Mer informasjon finner du her: Byggeindustrien/bygg.no

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.