AF-gruppen har bygd nytt kjølelager for ASKO. Foto: KRISTER SØRBØ

BYGG REIS DEG LANSERER KONFERANSEPROGRAM

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Det Norske Byggemøte er en ny nasjonal møteplass for alle bransjer i byggenæringen som avholdes under Bygg Reis Deg 18-21 oktober 2017 på Norges Varemesse, Lillestrøm.

FOTO AF GRUPPEN/Krister Sørbø
Det Norske Byggemøte er en ny nasjonal møteplass for alle bransjer i byggenæringen som avholdes under Bygg Reis Deg 18-21 oktober 2017 på Norges Varemesse, Lillestrøm.
Byggenæringen er Norges nest største næring og på verdensbasis representerer man 40% av det totale klimagassutslippet. Den røde tråden for Det Norske Byggemøte er samspill for en smart og bærekraftig byggenæring.
”Med dette konferanseprogrammet har vi i Bygg Reis Deg som mål å bygge omdømme og stolthet for norsk byggenæring i felleskap. Programmet er et resultat av flere workshops hvor representanter fra alle bransjer i byggenæringen har bidratt, og sammen har vi utviklet Det Norske Byggemøte. Målet for konferansen er økt verdiskaping med mindre samlet miljøbelastning. Dette betyr økt konkurransekraft og bedre inntjening for de som er mest fremoverlent og nytenkende i bransjen. Vi gleder oss til å se deg!”, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.
Konferanseprogrammet går over tre dager under Bygg Reis Deg messen og det er mye å glede seg til!
Åpningskonferansen «Samspill for en smart og grønn byggenæring» er ledet av konferansier Dag Erik Pedersen, tidligere proffsyklist og fjernsynspersonlighet. Andre høydepunkter er foredrag fra Prof. Martin Fischer, Stanford University.
GÅ TIL PROGRAMMET

Flere nyheter

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.