administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø

Bygg Reis Deg, for deg som er «Ikke som alle andre».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kortreist, bærekraftig, fossilfritt, digitalt, det mangler ikke på utfordringer for en som skal levere varer til norsk byggenæring de kommende årene.
Om ganske nøyaktig 14 dager åpner vi det som blir et inspirerende utstillingsvindu for norsk byggenæring, Bygg Reis Deg 2019. For at jeg skal møte best mulig forberedt og oppdatert tok jeg turen til fabrikkåpning hos to av våre utstillere, Termowood sin nye fabrikk i Hurdal i forrige uke og Mapei sin nye fabrikk i Sagstua denne uken.
Det kan trygt sies at turene ikke var forgjeves. Jeg ble mektig imponert over hva jeg fikk se av teknologisk utvikling og ikke minst hva jeg fikk oppleve av dedikerte og engasjerte medarbeidere. Her har vi en norsk produsent av byggesystemer i tre og en verdensledende produsent av lim, fugemasser og kjemiske produkter for byggeindustrien, som leverer til et globalt marked. Begge fabrikkene er etablert som hjørnesteinsbedrifter i tett samarbeid med lokale myndigheter.
De er synlige bevis på at industriutvikling i Norge kan være lønnsomt og bærekraftig både for bedrift og samfunn. Begge fabrikker og deres ansatte er gode eksempler på godt lederskap, involvering av ansatte, tørre å satse og at man kommer langt dersom man er villig til å dele sin kunnskap, visjoner og har tro på egne ferdigheter.
Opplevelsene har inspirert meg ytterligere til å gjøre alt vi kan for å fremme utstillere, som har tro på seg selv og tro på at de kan utgjøre en forskjell. Jeg sier som den anerkjente artisten og låtskriveren, Jahn Teigen synger i sin siste låt, Bygg Reis Deg er møteplassen for de som er «Ikke som alle andre», men satser på seg selv i samspill med andre. Velkommen! 

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.