administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø

Bygg Reis Deg, for deg som er «Ikke som alle andre».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kortreist, bærekraftig, fossilfritt, digitalt, det mangler ikke på utfordringer for en som skal levere varer til norsk byggenæring de kommende årene.
Om ganske nøyaktig 14 dager åpner vi det som blir et inspirerende utstillingsvindu for norsk byggenæring, Bygg Reis Deg 2019. For at jeg skal møte best mulig forberedt og oppdatert tok jeg turen til fabrikkåpning hos to av våre utstillere, Termowood sin nye fabrikk i Hurdal i forrige uke og Mapei sin nye fabrikk i Sagstua denne uken.
Det kan trygt sies at turene ikke var forgjeves. Jeg ble mektig imponert over hva jeg fikk se av teknologisk utvikling og ikke minst hva jeg fikk oppleve av dedikerte og engasjerte medarbeidere. Her har vi en norsk produsent av byggesystemer i tre og en verdensledende produsent av lim, fugemasser og kjemiske produkter for byggeindustrien, som leverer til et globalt marked. Begge fabrikkene er etablert som hjørnesteinsbedrifter i tett samarbeid med lokale myndigheter.
De er synlige bevis på at industriutvikling i Norge kan være lønnsomt og bærekraftig både for bedrift og samfunn. Begge fabrikker og deres ansatte er gode eksempler på godt lederskap, involvering av ansatte, tørre å satse og at man kommer langt dersom man er villig til å dele sin kunnskap, visjoner og har tro på egne ferdigheter.
Opplevelsene har inspirert meg ytterligere til å gjøre alt vi kan for å fremme utstillere, som har tro på seg selv og tro på at de kan utgjøre en forskjell. Jeg sier som den anerkjente artisten og låtskriveren, Jahn Teigen synger i sin siste låt, Bygg Reis Deg er møteplassen for de som er «Ikke som alle andre», men satser på seg selv i samspill med andre. Velkommen! 

Flere nyheter

Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.