Gunnar Glavin Nybø_sport_liggende

Bygg Reis Deg følger «The Attacking Vikings»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Bygg Reis Deg er en institusjon i norsk byggenæring. Vi har lange tradisjoner og har utviklet oss år for år, men fellesnevneren i alle disse årene har vært kunnskapsdeling for å skape økt konkurransekraft.

Med min arbeidserfaring fra både sportsbransjen og norsk idrett forsøker jeg å finne paralleller som kan inspirere oss til å utvikle oss slik at vi kan gjøre ting bedre i morgen enn det vi gjorde i går.

I disse dager går vi inn i en periode med verdensmesterskap både i alpint, skiskyting og nordiske grener. Det er en tid hvor utøverne skal yte maksimalt, vise seg fra sin beste side og prestere på topp. VM på ski har alltid fasinert meg og har gitt meg inspirasjon i hverdagen. Slik er det også i rollen som leder av Bygg Reis Deg. For messen er som et mesterskap som arrangeres annethvert år og hver dag jobber vi med å utvikle oss, skape lag av utstillere og samarbeidspartnere, som ønsker å prestere best mulig når det gjelder som mest under de 4 messedagene.

Vårt mål er å inspirere enkeltstående utstillere og bransjer til å dele av sin kunnskap slik at det norske byggelaget kan utvikle seg og prestere så godt som mulig, hver eneste dag.

Gjennom årenes løp har jeg blitt mest imponert over den kulturen og de verdiene man har klart å skape i det norske alpinlandslaget som kaller seg «The Attacking Vikings». De fungerer som et lag som deler av hverandres kunnskap så å si hver dag 24 timer i døgnet med unntak av de minuttene de konkurrerer mot hverandre. De er et lag som har klart å skape en kultur som løfter opp yngre talenter og utfordrer etablerte løpere til å utvikle seg og stadig prestere bedre. De har innsett at man ikke kan være best i alt, men at man ved å dyrke sine egne ferdigheter og dele disse med sine lagkamerater kan bidra til å skape verdens beste alpinlandslag.

Det er slik vi ønsker at det skal være på Bygg Reis Deg også. Vi ønsker å samle utstillere som er villige til å dele sin kunnskap for å skape best mulige resultater for laget. Vi ønsker å samle utstillere som ser at det å delta som lag på en felles arena vil være med å styrke kvaliteten i norske byggeprosjekter.

Vi håper du vil la deg inspirere under de kommende ukene med verdensmesterskap på ski og ser frem til å ha deg med som utstiller- eller besøkende under årets Bygg Reis Deg, 20. – 23. oktober.

La deg  inspirere av det «The Attaking Vikings her: https://youtu.be/b3m77e9gpIw

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.