BRDGunnar-1440x810

Bygg Reis Deg, dagen før dagen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Så er vi endelig snart fremme ved dagen vi har ventet på så lenge. I morgen åpner vi dørene til tidenes største Bygg Reis Deg med en utstilling full av bærekraftige løsninger.

Det er med stor glede vi i morgen åpner dørene til den 28. Bygg Reis Deg messen og Det Norske Byggemøtet for 3.gang. Hallene er fylt opp med utstillere som har forberedt sine ansatte og bygget opp stands med løsninger som skal takle morgendagens utfordringer innen bygg, bolig, anlegg og eiendomsutvikling.

Hensikten med messen er å gjøre bestillere i stand til å gjøre de beste valg for sine byggeprosjekter. Videre er målet vårt at fagpersoner får ny oppdatert kunnskap og møtes for å utveksle erfaringer og løsninger om hvordan vi kan levere bedre og mer effektive prosesser og sluttprodukter for våre kunder.

Bygg Reis Deg er i år bygget opp som en byggeprosess, nettopp fordi vi tror at den største effekten ligger i å bli bedre i planleggingsfasen. Derfor starter utstillingen i hall A med gode rådgivere til startfasen og slutter i hall E med alt du trenger av verktøy for å utføre jobben.

Det Norske Byggemøtet presenteres på 4 ulike scener med mange faglige innlegg om ulike temaer som alle bidrar til bedre prosesser og produkter samt belyser aktuelle problemstillinger. Det er gratis å få med seg og forhåpentligvis vil du dra nytte av det som presenteres.

Til slutt vil jeg ønske alle velkommen og håper du finner noe av interesse blant våre mer enn 500 utstillere og over 200 seminarer. Nå skinner hallene for dere og vi ser frem til 4 dager med kunnskapsdeling og økt konkurransekraft for besøkende og utstillere.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.