BRDGunnar-1440x810

Bygg Reis Deg, dagen før dagen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Så er vi endelig snart fremme ved dagen vi har ventet på så lenge. I morgen åpner vi dørene til tidenes største Bygg Reis Deg med en utstilling full av bærekraftige løsninger.

Det er med stor glede vi i morgen åpner dørene til den 28. Bygg Reis Deg messen og Det Norske Byggemøtet for 3.gang. Hallene er fylt opp med utstillere som har forberedt sine ansatte og bygget opp stands med løsninger som skal takle morgendagens utfordringer innen bygg, bolig, anlegg og eiendomsutvikling.

Hensikten med messen er å gjøre bestillere i stand til å gjøre de beste valg for sine byggeprosjekter. Videre er målet vårt at fagpersoner får ny oppdatert kunnskap og møtes for å utveksle erfaringer og løsninger om hvordan vi kan levere bedre og mer effektive prosesser og sluttprodukter for våre kunder.

Bygg Reis Deg er i år bygget opp som en byggeprosess, nettopp fordi vi tror at den største effekten ligger i å bli bedre i planleggingsfasen. Derfor starter utstillingen i hall A med gode rådgivere til startfasen og slutter i hall E med alt du trenger av verktøy for å utføre jobben.

Det Norske Byggemøtet presenteres på 4 ulike scener med mange faglige innlegg om ulike temaer som alle bidrar til bedre prosesser og produkter samt belyser aktuelle problemstillinger. Det er gratis å få med seg og forhåpentligvis vil du dra nytte av det som presenteres.

Til slutt vil jeg ønske alle velkommen og håper du finner noe av interesse blant våre mer enn 500 utstillere og over 200 seminarer. Nå skinner hallene for dere og vi ser frem til 4 dager med kunnskapsdeling og økt konkurransekraft for besøkende og utstillere.

Flere nyheter

Foamrox_montering

Foamrox kan levere tunell produkter med «IKEA» elementer

Industribedriften Foamrox fra Arendal var blant de nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris i 2019. De hadde utviklet et nytt konstruksjonsmateriale basert på resirkulert glass. Materialet er brannsikkert og vanntett, veier knapt en tidel av betong og gir meget lave klimagassutslipp både når det gjelder produksjon, transport og montering.

LES MER

Vår utstiller Hultafors lanserer foldekniv

Hultafors tilbyr innovative og premium håndverktøy for profesjonelle håndtverkere. Nå lanserer de en foldekniv utviklet for flere bruksområder. Når du skal på skogtur eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt.

LES MER
Wibe Ladders PROF+ 6 M

Økt sikkerhet i hvert trinn

Sikkerheten til brukerne er alltid i fokus for stigeprodusenten Wibe Ladders, som nå har oppgradert sortimentet på anliggende stiger i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 lyder det i en pressemelding fra vår utstiller Hultafors Group.

LES MER

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.