GunnarNybo-1440x810

Bygg Reis Deg – bidrar til gjenåpningen av Norge

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bygg Reis Deg er en av de største enkeltstående næringsarrangementene i Norge. Vi samler over 40.000 mennesker på Norges Varemesse. Siden Norge ble stengt ned den 12.mars ifjor har det ikke vært anledning til å gjennomføre så store arrangementer, men nå er gjenåpningsprosessen igang. I den anledning har vi jobbet sammen med Norges Varemesse, Stavanger Forum, Compass Fairs, Oslo Spektrum, Grieghallen, Trondheim Spektrum og Nor-Fishing om å lage en gjenåpningsplan for ionnendørs konserter, konferanser og messer. Vi har også laget en smittevernleder for messer i samarbeid med Standard Norge (https://www.standard.no/fagomrader/helse-og-omsorg/helse/smittevernveiledninger/nhs-c19009-smittevernveiledning-for-serveringsbransjen/). Veiledningen er bygget på covid-19-forskriften og er en av flere bransjespesifikke smittevernveiledninger Standard Norge har utviklet i samarbeid med bransjene selv. Smittesituasjonen varierer fra by til by, men vaksinasjonsprosessen er heldigvis i gang.

Vår gjenåpningsplan baserer seg på Folkehelseinstituttets vaksineringsscenario pr 30.april 2021 (https://www.fhi.no/publ/plakat/vaksineringsscenario/). Se figur under:

Vårt mål er å bidra til at vi kan ha en gradvis åpning av fysiske møteplasser slik at folk igjen kan møtes på konserter, idrettsarrangement, konferanser og messer utover sommeren og høsten. Ifølge vaksineringsscenario skal alle over 18 år ha fått tilbud om vaksine i løpet av august. Vi har nå avtalt et møte (6.mai 2021) med myndighetene for å bli enige om hvordan vi kan gjennomføre messer fra slutten av august.

Det er mange som savner å møtes til en hyggelig prat både om hverdagslige ting og mer faglige spørsmål som på Bygg Reis Deg. Samtalen om nye produkter og løsninger som kan gjøre ditt byggeprosjekt enda bedre. Samtalen som gir deg svar på det du har gått og fundert på. Under årets messe vil vi legge ekstra godt til rette for de gode samtalene. Vi vil dedikere egne områder hvor utstillere og besøkende kan knytte kontakt.

Flere nyheter

Lydisolerende glass

Veileder for valg av lydisolerende glass

Glass og Fasadeforeningen er ute med en rykende fersk veileder. Veilederen har som formål å belyse valg av innvendig skillekonstruksjoner med glass ut ifra definerte lydkrav, men like viktig å tilfredsstille kravet til personsikkerhet.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.