GunnarNybo-1440x810

Bygg Reis Deg – bidrar til gjenåpningen av Norge

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ett år har gått siden hverdagen ble snudd på hodet for de fleste av oss. Da innstilte vi oss på at dette måtte vi klare og at nedstengingen ville vare til sommeren 2020. Nå har vi opplevd ett år med nedstenging og sosial avstand. Smittesituasjonen varierer fra by til by, men vaksinasjonsprosessen er heldigvis i gang.

I den anledning har vi sammen med Norges Varemesse og andre store arrangementssteder- og selskaper startet arbeidet med en plan for gjenåpning. Planen baserer seg på Folkehelseinstituttets vaksineringsscenario pr 15.april 2021 (https://www.fhi.no/publ/plakat/vaksineringsscenario/)

Vårt mål er å bidra til at vi kan ha en gradvis åpning av fysiske møteplasser slik at folk igjen kan møtes på konserter, idrettsarrangement, konferanser og messer utover sommeren og høsten.

Det er mange som savner å møtes til en hyggelig prat både om hverdagslige ting og mer faglige spørsmål som på Bygg Reis Deg. Samtalen om nye produkter og løsninger som kan gjøre ditt byggeprosjekt enda bedre. Samtalen som gir deg svar på det du har gått og fundert på.

Under årets messe vil vi legge ekstra godt til rette for de gode samtalene. Vi vil dedikere egne områder hvor utstillere og besøkende kan knytte kontakt.

Vi er opptatt av at møteplassen skal bli så bra som mulig så hvis du vil gi oss noen innspill er du hjertelig velkommen til å besvare vår enkle besøksundersøkelse her.

Flere nyheter

Hultafors Group Norge på Bygg Reis Deg 2021

Vi forbereder nå den 29. Bygg Reis Deg messen 20.-23. oktober og tok i den anledning en telefon til en av våre utstillere: Hultafors Group Norge, som er et ledende internasjonalt selskap innen håndverktøy, verneutstyr og stiger designet for byggebransjen. Her fikk vi prate med Meyla Enerly, Marketing Manager i Hultafors Group Norge, som kunne fortelle litt om hvordan det står til hos dem og hva de tenker rundt årets Bygg Reis Deg:

LES MER
Fein håndverktøy

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

LES MER
Flatt tak, glassbalkong

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

LES MER
Vinduer, Solarlux

Havutsikt par excellence: Cero fra Solarlux

Gjennomsiktig fasade sørger for bred utsikt.

En front åpner seg mot plattingen med svømmebassenget, som ligger rett mot Bodensjøen – eneboligen er bygget på en av de flotteste eiendommene som grenser opp mot innsjøen og byr på en slående utsikt med sine store glassflater. Vannet finnes igjen som arkitekturelement i hele bygningen.

LES MER
bygg reis deg messe

Stor interesse for å besøke Bygg Reis Deg i oktober

Det faktum at vaksinasjonsprosessen i Norge er i gang gjør at vi har stor tro på at vi skal kunne gjennomføre en bra messe også i år. Denne optimismen er vi svært glade for at vi deler med våre besøkende. I mars gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant våre besøkende fra tidligere messer. Svarene var svært gledelige: Hele 95% av de besøkende er klar til å besøke messen så fort de har fått vaksine.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her.